TvObzor
U PETOJ EPIZODI SHOWA ‘’TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Maja, Vuco i Britney na istoj pozornici
Objavljeno 29. ožujka, 2024.
Faris Pinjo pojavit će se kao Alen Islamović te izvesti jednu od najpoznatijih pjesama Bijelog dugmeta

Kroz protekle četiri epizode emisije “Tvoje lice zvuči poznato” kandidati su pokazali raskoš svojih talenata u više od 50 nevjerojatnih transformacija. Titulama pobjednika dosad su se okitili Antonia Dora Pleško, Mia Negovetić te čak dva puta Alen Bičević, koji trenutno i prednjači na ljestvici po ukupnom zbroju bodova. No njihova se avantura tek zahuktava, a kandidati će već ove nedjelje dobiti novu priliku da iznenade gledatelje novim krugom fantastičnih izvedbi i imitacija.



Nakon što je očarao žiri i gledatelje svojom transformacijom u Gabi Novak, Alenu Bičeviću gljiva je donijela transformaciju u jednu od najpoznatijih pop-pjevačica - Britney Spears. Stati u cipele glazbene zvijezde koja je obilježila svjetsku scenu brojnim hitovima neće biti jednostavan zadatak, no Alen je spreman za svaki izazov. “Najviše me je strah plesa jer znam da je tu vrhunska i da bar dam tih 50 % što je ona davala na pozornici, ja ću biti presretan”, najavljuje Alen dok odbrojava dane do nove transformacije.

Antonija Šola priprema i najavljuje pravi spektakl dok usavršava poznati hit grupe 5 Seconds of Summer. “Vokalne pripreme idu savršeno, nemam toliko plesnih koraka, što mi paše, a malo više je glume. Pripremite se na ludu zabavu i gledajte nas u nedjelju”, poziva pjevačica, a Tomislav Marić ToMa uprizorit će pravu borbu na sceni izvodeći pjesmu rock-grupe Imagine Dragons. “Ovo je prvi put da sam zbog uloge morao krenuti u teretanu i na neki sport, malo se aktivnije baviti fizičkom aktivnošću jer dovodimo svjetsko prvenstvo u boksu na ‘TLZP’. Bit će ljutito, bit će agresivno, intenzivno, glasno, a nadam se i dobro”, poručuje.

Glumica Marija Kolb u novoj epizodi dobit će priliku na jedan dan postati Maja Šuput. “Slijedi neponovljiva, peta epizoda koja će vam pružiti pregršt zabave i zanimljivih transformacija. Meni je pripala ta čast da igram kraljicu ekstrade Maju Šuput - ekstrade jer je to nešto ekstravagantno estradno”, dosjetljiva je Marija.

Faris Pinjo u petoj će se epizodi pojaviti kao Alen Islamović te izvesti jednu od najpoznatijih pjesama Bijelog dugmeta, koja je, kako kaže, sama po sebi pravi show. “Baš mi je drago da sam Alen Islamović, dobio sam fantastičnu pjesmu. Alen ima fantastičan glas i radujem se”, otkriva.

“Ovu epizodu sam ja Vuco i vraćam se opet mom Splićaninu, tako da bi to moglo biti dobro. Veselim se i mislim da će biti najbolja transformacija do sada”, najavljuje Luciano Plazibat, koji jedva čeka nabaciti dugu kosu kakvu je Siniša Vuco svojedobno nosio.

U eurovizijski svijet gledatelje će odvesti Mia Negovetić i postati Alexander Rybak. “Nisam nikad svirala violinu, to ću odmah reći, pa svi glazbenici koji budu gledali emisiju, a sviraju violinu - ne zamjerajte, prekratak je rok za pripremu. Isto kao što je Alexander Rybak 2009. svima nama donio pozitivnu energiju, nadam se da ću publici donijeti dašak pozitive i ljubavi”, najavljuje Mia, a Antonia Dora Pleško otkriva da joj je gljiva ovaj put ostvarila neispunjenu želju: “Doslovno otkad sam dobila poziv u show, zamišljam kako želim biti Jelena Rozga, i to mi se ostvarilo. Pripreme idu super, imam malo previše energije, ali moram reći nije mi žao jer i Jelena bi takva bila.”

Ne propustite novu epizodu showa “Tvoje lice zvuči poznato” u nedjelju, 31. ožujka, od 20.15 na Novoj TV. D.M.
Možda ste propustili...

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

“BEZGREŠNA” JE FILM OD ČIJEG TERORA NEMA BIJEGA

Sydney Sweeney je sestra Cecilia u krvavom hororu

Najčitanije iz rubrike