TvObzor
“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću
Objavljeno 12. travnja, 2024.
Ususret velikoj ulozi legendarnog Freddieja Mercuryja iz grupe Queen Faris Pinjo našao se pred velikim izazovom

Uz dosadašnjih šest epizoda showa “Tvoje live zvuči poznato” gledatelji su imali prilike vidjet gotovo 50 transformacija i svjedočiti brojnim zabavnim trenucima, a talentirani kandidati tek su došli na pola svoje avanture, jer pred njima je još sedam epizoda. Transformacije se zahuktavaju i postaju sve zanimljivije, a kandidate čekaju i novi izazovi, koji će dodatno začiniti to uzbudljivo putovanje.



Nakon što je u prošloj epizodi Luciano Plazibat odnio pobjedu pretvorivši se u Dinu Dvornika i njegovo izdanje sa Splitskog festivala 1995., ove nedjelje transformirat će se u regionalnu zvijezdu Nedu Ukraden. “Još sam malo u Dininu liku, po frizuri, ali, evo, ulazim u Nedu Ukraden. Kako teku pripreme, nemam pojma, kad me vidite u haljini, sve će vam biti jasno”, samozatajan je Luciano.

Antoniji Šoli gljiva je dodijelila Tomislava Ivčića, ali ponudila i posebnu mogućnost - joker ukradi, što znači da je dodijeljenu ulogu mogla zamijeniti za bilo koju transformaciju koja je pripala drugim kandidatima. Iako joj je nekoliko uloga zazvučalo primamljivo, odlučila je Alenu Bičeviću ukrasti transformaciju u divu Jennifer Lopez, pa je tako njemu ostao izazov transformiranja u hrvatskog pjevača i skladatelja Tomislava Ivčića. “Kad sam bila negdje na početku svoje karijere, slušala sam J. Lo i zamišljala sam da ću biti pjevačica, mislila sam kako ću imati latinokarijeru, pa, evo, ostvarilo se!” opisuje Antonija, a Alen dodaje: “Pretvaram se u velikog slavuja i gospodina hrvatske glazbene scene Tomislava Ivčića, nadam se da ću opravdati sva očekivanja.”

Ususret velikoj ulozi legendarnog Freddieja Mercuryja iz grupe Queen Faris Pinjo našao se pred velikim izazovom. “Jako težak zadatak je preda mnom, najteži dosad. Freddie Mercury je legenda, najbolji pjevač svih vremena, a imao sam tu nesreću da se baš sad razbolim. Događaju se te situacije, kad ti zdravlje najviše treba, onda ti izmakne. Nadam se da ću uspjeti maksimalno odraditi to kako treba, ali žao mi je što nisam u punoj snazi”, kaže Faris.

Iz ženske uloge ni sljedeće nedjelje neće izići Tomislav Marić - ToMa, koji će se na pozornici pojaviti kao Vesna Pisarović. “Izazovno je, zapravo se naoko čini jednostavno, ali ima tu i plesnih pokreta, i njezinih gestikulacija, i mimike koje treba oponašati i ukomponirati u nastup. Ali sretan sam što sam dobio Vesnu, mislim da dosad nitko na TLZP-u nije dobio Vesnu. Imam priliku prvi to odraditi i nadam se da će biti ponosna i da je neću osramotiti”, poručuje ToMa.

Kao Joško Čagalj Jole pozornicom će se prošetati Antonia Dora Pleško, koja nestrpljivo najavljuje: “Hvala svima što nas pratite, ja sam jako uzbuđena jer jedva čekam biti Joško Čagalj Jole i da se svi jako dobro zabavimo.” Svoj glas za mušku lagu upjevava Mia Negovetić, koja će se pojaviti u liku alžirskog pjevača i repera poznatog kao Soolking, a dašak američke dance elektronske glazbe donijet će Marija Kolb i izvesti popularnu pjesmu dvojca poznatog po imenu LMFAO.

Ne propustite pregršt dobre zabave i mnoštvo raznovrsnih transformacija u sedmoj epizodi showa “Tvoje lice zvuči poznato” u nedjelju, 14. travnja, na Novoj TV. D.M.
Možda ste propustili...

U PETOJ SEZONI SERIJE “ROOKIE”

Bivši novaci sada su mentori

“BEZGREŠNA” JE FILM OD ČIJEG TERORA NEMA BIJEGA

Sydney Sweeney je sestra Cecilia u krvavom hororu

Najčitanije iz rubrike