Gastro
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ZAUSTAVITE I VI SVOJU GLAD

Pauza.hr stigla i u Osijek

2

bio&bio trgovine: VIŠE OD 1000 DOMAĆIH EKOPROIZVODA

Organsko i lokalno - najbolja kombinacija

3

AUTORICA JE ANDREA PISAC

Hrvatske slastice 1. put u kuharici na - engleskom

Još vijesti iz rubrike

ZA BOGATIJI OKUS

Umak s viskijem

Recepti za uživanje u roštiljanju

ČAŠA VINA DNEVNO

Vino je zdravije od soka od grožđa

VINKO RUČEVIĆ, PRVI ČOVJEK OSJEČKOG VINSKOG FESTIVALA

Nas organizatore raduje što WineOS sve više dobiva regionalni karakter

Imamo najavu dolaska još većeg broja vinarija iz Mađarske, Srbije i BiH, no jezgra festivala bit će uvijek vinari Slavonije i hrvatskog Podunavlja

GLASOVI TURISTA ZA NEZABORAVAN DOŽIVLJAJ

Vina Belje imaju najbolju turističku ponudu u Slavoniji i Podunavlju

OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA

Turisti tek otkrivaju vinsko bogatstvo četiriju vinogorja

Bogatstvo enološke ponude imat će priliku upoznati gosti Dana hrvatskog turizma koji će se 2019. održati u Slavoniji

VINSKE CESTE ČEKAJU GOSTE

Vino i gastronomija najvažniji proizvodi slavonskog turizma

Vinski turisti uglavnom su visokoobrazovani ljudi visoke platežne moći

ZAŠTO VOLIMO JESEN?

Vina Siber oslobađaju čaroliju i emocije, ozdravljuju dušu i tijelo

ISPUNJENI VIŠEDNEVNI ODMOR

Kutjevački podrum s 8 stoljeća tradicije

USPJEH S DRUGE STRANE GRANICE

Možemo učiti i od Vilanja

Mađarski gradić s dvije i pol tisuće stanovnika ima oko 200 vinarija i godišnje bilježi 60 tisuća noćenja

VINO I HRANA IDU ZAJEDNO

Nekoliko slavonskih restorana među elitom