Gastro
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
Još vijesti iz rubrike

VINKO RUČEVIĆ, PRVI ČOVJEK OSJEČKOG VINSKOG FESTIVALA

Nas organizatore raduje što WineOS sve više dobiva regionalni karakter

Imamo najavu dolaska još većeg broja vinarija iz Mađarske, Srbije i BiH, no jezgra festivala bit će uvijek vinari Slavonije i hrvatskog Podunavlja

GLASOVI TURISTA ZA NEZABORAVAN DOŽIVLJAJ

Vina Belje imaju najbolju turističku ponudu u Slavoniji i Podunavlju

OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA

Turisti tek otkrivaju vinsko bogatstvo četiriju vinogorja

Bogatstvo enološke ponude imat će priliku upoznati gosti Dana hrvatskog turizma koji će se 2019. održati u Slavoniji

VINSKE CESTE ČEKAJU GOSTE

Vino i gastronomija najvažniji proizvodi slavonskog turizma

Vinski turisti uglavnom su visokoobrazovani ljudi visoke platežne moći

ZAŠTO VOLIMO JESEN?

Vina Siber oslobađaju čaroliju i emocije, ozdravljuju dušu i tijelo

ISPUNJENI VIŠEDNEVNI ODMOR

Kutjevački podrum s 8 stoljeća tradicije

USPJEH S DRUGE STRANE GRANICE

Možemo učiti i od Vilanja

Mađarski gradić s dvije i pol tisuće stanovnika ima oko 200 vinarija i godišnje bilježi 60 tisuća noćenja

VINO I HRANA IDU ZAJEDNO

Nekoliko slavonskih restorana među elitom

PUTEM EU FONDOVA

Ministarstvo poljoprivrede snažno podupire proizvodnju domaće hrane

Poljoprivrednicima 7,9 milijardi kuna, najpovoljniji zajmovi i 70 % plaćene premije osiguranja

BRIGA O ZDRAVSTVENO ISPRAVNOJ I KVALITETNOJ HRANI

Zdrave prehrambene navike već od školske dobi i čist okoliš

MED

Nektar bogova i iscjelitelj iz prirode