TvObzor
HRT PREDSTAVLJA VODITELJSKU ČETVRTKU DORE 2020.

Dvije zanosne “mlade mame” te dva šarmantna voditeljska “veterana”
Objavljeno 14. veljače, 2020.

Ususret ovogodišnjem Izboru hrvatskog predstavnika i pjesme za Pjesmu Eurovizije 2020., koji će se održati 29. veljače u Dvorani Marino Cvetković u Opatiji, HRT otkriva svoju voditeljsku četvorku Dore 2020.: to su dvije zanosne "mlade mame" i HRT-ove uzdanice, novopridošla HTV-ova voditeljica Doris Pinčić Rogoznica i Zlata Mück Sušec, te dva šarmantna voditeljska "veterana", iskusni Mirko Fodor i Duško Čurlić!


A da su pripreme za ovogodišnji HRT-ov spektakl iz Opatije u punome jeku, jamče i priložene fotografije, koje dokumentiraju kako se voditeljska ekipa već uvelike "uvježbava": doduše, u vrlo ležernoj,opuštenoj i vedroj atmosferi, nabacujući šale i pošalice na vlastiti (i međusobni) račun tijekom našeg službenog fotosessiona, tako da bi i ovogodišnja Dora trebala proći u takvu, odličnom i pozitivnom ozračju. A da je kocka pri izboru voditelja očito „dobro bačena“, vidi se i iz njihovih prvih, prigodnih izjava:


Mirko Fodor:


- Dora je jedno prekrasno događanje: ne samo Dora nego svi ti dani HRT-a u Opatiji. To je krasan događaj, uvijek odradimo dobar posao, družimo se i još se svi tamo dobro i zabavimo u jednako tako lijepoj Opatiji. Jako smo zadovoljni odabirom naših kolegica, Zlata i Doris prekasno izgledaju, vrlo su elokventne. Duško i ja igrat ćemo na sigurnost, iskustvo, i naravno, na ljepotu!


Duško Čurlić:


- Veselim se, naravno. Sjajne su kolegice, talentirane, lijepe, uz njih ćemo biti "stari mačak" Fodor, i ja „mlad kao rosa“. Jedino me muči koji će od nas dvojice odjenuti haljinu... No, šalu na stranu, veselim se Opatiji, veselim se druženju, divno je vratiti se opet tamo - to mi je već, ne znam ni sam koja, 10 ili 12 Dora... ma sve će biti super!


Doris Pinčić Rogoznica:


- Jako se radujem ovom novom iskustvu, svojoj prvoj Dori, pogotovo haljinama koje će dečki nosti: no uz njih se osjećam vrlo sigurno, dobro ćemo se pripremiti i što je najvažnije, dobro se zabavljati. Naravno da postoji i malo te pozitivne treme, ali uz Zlatu i dečke, te dobru pripremu znam da će se i ta trema odmah anulirati. Jedva čekam!


Zlata Mück Sušec:
- Jako se veselim, ja se nakon 12 godina vraćam na Doru i tamo je uvijek neka pozitivna atmosfera, kao što je Mirko spomenuo, i mislim da ti mladi izvođači nose dio te energije. Dosta smo opuštena ekipa koja se voli zabavljati, ali smo s druge strane i štreberi, što me također veseli jer ćemo biti maksimalno pripremljeni i dobro ćemo odraditi posao. N.Vek.
Možda ste propustili...

IZAŠAO JE TRAILER ZA FILM SPIRAL: FROM THE BOOK OF SAW

Hoće li ovo biti najstrašniji horor film godine?

STVOREN PO UZORU NA ANTOLOGIJSKU ZONU SUMRAKA

Poznati serijal horor priča “U tami” vraća se na AXN Adria