TvObzor
JAKO DOBRE VIJESTI ZA NAJMLAĐE

Mala sirena u novoj avanturi
Objavljeno 5. travnja, 2024.

Obožavateljima "Male sirene", posebno onim najmlađima, Disney donosi jako dobre vijesti - franšiza se uskoro proširuje novom animiranom glazbenom serijom "Disney Junior‘s Ariel". Serija je namijenjena predškolskoj dobi, a inspirirana je svijetom "Male sirene". Studio je također predstavio simpatičan trailer koji prikazuje ovaj prekrasni svijet pod morem.Službeni trailer nam predstavlja vrlo mladu Ariel, koja unosi život u Atlantiku, ima svjetlucavi rep i znatiželjna je baš poput Ariel koju poznajemo. Vidimo i njezinu tetu Ursulu, koja ima magični kamp, svjetlucav i sjajan. U nadolazećoj seriji Ariel će biti okružena svojim prijateljima Sebastianom i Flounderom, ali će stvarati i nova prijateljstva dok nas sve vodi u novu avanturu.

Nadolazeći animirani mjuzikl smješten je u fantastično podvodno kraljevstvo Atlantica nadahnuto Karibima. Pratimo mladu princezu sirenu Ariel, koja se sa svojim prijateljima upušta u avanture pune zabave i akcije. Multikulturalna raznolikost Kariba u središtu je ove serije kroz elemente poput mode, glazbe, hrane, festivala, jezika i folklora. U skladu s temama franšize, serija će vidjeti kako Ariel dolazi na svoje dok uči otkrivati i cijeniti svijet oko sebe i koristiti svoj glas da inspirira druge.

Omiljeni likovi obožavatelja moći će se vidjeti u novoj seriji, uključujući Arielina oca, kralja Tritona i Ursulu. Uz Sebastiana i Floundera, Ariel ima dvije nove najbolje prijateljice, Luciu i Fernie, zajedno s mnoštvom drugih ljupkih morskih stvorenja. U glasovnoj postavi serije glume Mykal-Michelle Harris kao Ariel te Taye Diggs i Amber Riley kao kralj Tritona i Ursula.

U ovome trenutku serija “Disney Junior’s Ariel” nema datum izlaska, ali se očekuje da će biti premijerno prikazana ovog ljeta. D.M.
Možda ste propustili...

USKORO NOVI NASTAVCI “ZLATNOG KAVEZA”

Hoće li Ferit uspjeti vratiti Sejraninu ljubav?

POSTAPOKALIPTIČNA AVANTURA “FURIOSA: POBJEŠNJELI MAX SAGA”

Putovanje u samo srce prašnjavog kaosa

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana