TvObzor
JAKO DOBRE VIJESTI ZA NAJMLAĐE

Mala sirena u novoj avanturi
Objavljeno 5. travnja, 2024.

Obožavateljima "Male sirene", posebno onim najmlađima, Disney donosi jako dobre vijesti - franšiza se uskoro proširuje novom animiranom glazbenom serijom "Disney Junior‘s Ariel". Serija je namijenjena predškolskoj dobi, a inspirirana je svijetom "Male sirene". Studio je također predstavio simpatičan trailer koji prikazuje ovaj prekrasni svijet pod morem.



Službeni trailer nam predstavlja vrlo mladu Ariel, koja unosi život u Atlantiku, ima svjetlucavi rep i znatiželjna je baš poput Ariel koju poznajemo. Vidimo i njezinu tetu Ursulu, koja ima magični kamp, svjetlucav i sjajan. U nadolazećoj seriji Ariel će biti okružena svojim prijateljima Sebastianom i Flounderom, ali će stvarati i nova prijateljstva dok nas sve vodi u novu avanturu.

Nadolazeći animirani mjuzikl smješten je u fantastično podvodno kraljevstvo Atlantica nadahnuto Karibima. Pratimo mladu princezu sirenu Ariel, koja se sa svojim prijateljima upušta u avanture pune zabave i akcije. Multikulturalna raznolikost Kariba u središtu je ove serije kroz elemente poput mode, glazbe, hrane, festivala, jezika i folklora. U skladu s temama franšize, serija će vidjeti kako Ariel dolazi na svoje dok uči otkrivati i cijeniti svijet oko sebe i koristiti svoj glas da inspirira druge.

Omiljeni likovi obožavatelja moći će se vidjeti u novoj seriji, uključujući Arielina oca, kralja Tritona i Ursulu. Uz Sebastiana i Floundera, Ariel ima dvije nove najbolje prijateljice, Luciu i Fernie, zajedno s mnoštvom drugih ljupkih morskih stvorenja. U glasovnoj postavi serije glume Mykal-Michelle Harris kao Ariel te Taye Diggs i Amber Riley kao kralj Tritona i Ursula.

U ovome trenutku serija “Disney Junior’s Ariel” nema datum izlaska, ali se očekuje da će biti premijerno prikazana ovog ljeta. D.M.
Možda ste propustili...

PROVOKATIVNA PRIČA O KSENOFOBIJI I POVIJESNOM REVIZIONIZMU

U kina stigla drama Marka Šantića “Probudi me”

“BEZGREŠNA” JE FILM OD ČIJEG TERORA NEMA BIJEGA

Sydney Sweeney je sestra Cecilia u krvavom hororu

OČEKUJE NAS DEVETA EPIZODA SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Ove nedjelje stiže gost iznenađenja

Najčitanije iz rubrike