TvObzor
U NOVOJ NAJAVI SERIJE “DOKTOR WHO”

Ncuti Gatwa putuje kroz vrijeme i prostor
Objavljeno 5. travnja, 2024.

Sa svojom 14. sezonom serija "Doktor Who" ("Doctor Who") se uskoro vraća na male ekrane, a tom je prigodom BBC objavio ovih dana i novi službeni trailer. Ncuti Gatwa preuzeo je naslovnu ulogu od Davida Tennanta, a u avanturama kroz prostor i vrijeme pridružit će mu se Millie Gibson.



Do sada smo već imali prilike vidjeti prve kadrove u kojima novi Doktor i njegova suputnica Ruby Sunday kreću u novi niz avantura, koji ih vodi sve od razdoblja regentstva u Engleskoj do budućnosti razorene ratom. Novoobjavljeni kadrovi daju nam malo bolji pogled na gostujuće uloge koje imaju Jinkx Monsoon i Jonathan Groff; oni će se naći u ulogama antagonista u dvije epizode, koje se već dosta najavljuju. Monsoon će igrati zagonetnog zlikovca koji zarobljava Doktora i Ruby u mjuzikl s The Beatlesima, dok će Groff predvoditi epizodu iz razdoblja regentstva.

Nije puno otkriveno o liku kojeg Groff utjelovljuje, ali mnogobrojni obožavatelji britanske serije pretpostavljaju kako se on nalazi u ulozi Jacka Harknessa iz mladih dana, kojeg je originalno glumio John Barrowman, no to je za sada samo teorija. Hoće li zaista Jonathan Groff biti mladi Jack Harkness doznat ćemo nakon subote, 11. svibnja, kada nova sezona serije "Doktor Who" napokon krene s prikazivanjem. D.M.
Možda ste propustili...

OČEKUJE NAS DEVETA EPIZODA SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Ove nedjelje stiže gost iznenađenja

PROVOKATIVNA PRIČA O KSENOFOBIJI I POVIJESNOM REVIZIONIZMU

U kina stigla drama Marka Šantića “Probudi me”

Najčitanije iz rubrike