TvObzor
TRAVANJ NA PICKBOX TV KANALU DONOSI PET PREMIJERA

Mjesec britanskih i skandinavskih hitova
Objavljeno 5. travnja, 2024.

Proljeće donosi svježe naslove na Pickbox TV kanal! Za sve ljubitelje uzbudljivih priča kanal je pripremio pet novih ostvarenja. Od misterioznih britanskih miniserija poput “Agatha Christie: Ubiti je lako” do napetih skandinavskih drama kao što je “Bullshit” - travanj je rezerviran za vrhunsku zabavu.



Agatha Christie: Ubiti je lako


Od ponedjeljka do srijede u 21.00



Britanska miniserija prati mladog detektiva Lukea Fitzwilliama koji u vlaku upoznaje misterioznu gospođicu Pinkerton. Ona ga uvlači u priče o tajnovitim ubojstvima, a znatiželjni detektiv odluči pronaći ubojicu prije nove tragedije. Adaptacija klasika Agathe Christie u trima epizodama nudi predivnu scenografiju i kostimografiju smještene u pitoreskno britansko selo.

Sjeverna obala


Od 8. travnja od ponedjeljka do srijede u 21.00



Ova uzbudljiva drama u šest epizoda duboko istražuje teme urota, političkih skandala i moći dok prati istragu složenog ubojstva. Kompleksni odnosi među glavnim likovima pružaju neočekivanu dinamiku, gdje britanski i australski detektivi moraju surađivati na misterioznom slučaju. Zapetljana radnja otkriva sukobe kultura i osobnosti, a likovi pokušavaju razriješiti zamršeni slučaj.

Bullshit


Od 8. travnja od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu



Danska serija inspirirana stvarnim događajima dramatičan je pogled u život skupine mladih u Kopenhagenu ranih 80-ih. Strastvena Pijina i Mackerelova ljubavna priča odvija se u pozadini opasne motociklističke družine Bullshit. Serija donosi složenu priču o mladima koji se bore s izazovima mladosti, ljubavi i klasnih sukoba, a istodobno otkriva slojeve ljudskosti i karaktera.

King


Od 8. travnja od ponedjeljka do petka



Kanadska policijska drama prati ambicioznu i iskusnu policajku Jessicu King, koja rješava složene zločine u Torontu. Njezine pustolovine i izazovi kao glavne istražiteljice skupine za teške zločine počinju nakon što je njezin prethodnik doživio slom na televiziji. Sada vodi tim zadužen za najkompleksnije slučajeve, a sama se suočava s moralnim dilemama.

Ubojstvo na kruzeru


Od 22. travnja od ponedjeljka do četvrtka u 21.00



Za sve obožavatelje britanske uspješnice o Midsomeru RadioTimes opisao je seriju “Ubojstvo na kruzeru” kao “Midsomer Murders” postavljen na kruzer u Sredozemlju. Nova britanska serija prati bivšeg policajca Jacka, koji rješava zagonetna ubojstva na luksuznom brodu za krstarenje, uz pomoć ambiciozne prve časnice Kate. Serija donosi uzbudljive priče smještene na najljepšim mediteranskim lokacijama kombinirajući elemente misterija, drame i romantične apetosti.
Danijel Miklić
Možda ste propustili...

U KINIMA ZAIGRAO KRIMINALISTIČKI TRILER “UBOJITA SJEĆANJA”

Russell Crowe u misteriju potrage za ubojicom

PREMIJERA NOVE HTV-OVE IGRANE LUTKARSKE SERIJE ZA DJECU

Pepe, Bubi i Lu kod dr. Zdravke

Najčitanije iz rubrike