Osijek
NACIONALNA ZAKLADA ZA RAZVOJ CIVILNOG DRUŠTVA

Radionica “Prostori sudjelovanja”
Objavljeno 22. siječnja, 2019.
Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva (NZRCD), u svojstvu Posredničkog tijela razine 2, organizira jednodnevne radionice podrške prijaviteljima na Pozive za dostavu projektnih prijedloga „Prostori sudjelovanja - razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“ i „Suradnja organizacija civilnoga društva i lokalnih vlasti na prevenciji korupcije i sukoba interesa u provedbi javnih politika“. Radionice se održavaju u Osijeku, Rijeci i Splitu, a provode se u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Europskog socijalnog fonda.

Radionica "Prostori sudjelovanja" održat će se 24. siječnja u Regionalnoj podružnici NZRCD Osijek, u Ulici Republike Hrvatske 26, u vremenu od 9 do 16.30 sati, a na njoj će se predstaviti suradnja civilnog društva s građanima, ali i lokalnom zajednicom. Druga radionica, koja će se održati 25. siječnja, također u vremenu od 9 do 16.30 sati, u osječkom uredu Nacionalne zaklade, govorit će o suradnji civilnog sektora s lokaklnim vlastima na prevenciji korupcije i sukoba interesa u provedbi javnih politika.

Svi zainteresirani predstavnici organizacija civilnog društva, prijavne obrasce mogu pronaći na web-stranici: zaklada.civilnodrustvo.hr. Mr.M.
Najčitanije iz rubrike