Osijek
PLESNI KLUB “BOLERO”

Projekt Prvi plesni korak za studente, tinejdžere i djecu
Objavljeno 18. travnja, 2024.
Plesni klub "Bolero" Osijek već niz godina organizira plesne, sportske i rekreativne projekte bez financijske naknade za korisnike u suradnji i pod pokroviteljstvom Grada Osijeka, Osječko-baranjske županije, Sveučilišta J. J. Strossmayera i Gradskog saveza za sportsku rekreaciju "Sport za sve" Osijek. Projektni plesni i rekreativni programi namijenjeni su svim uzrastima, od predškolaca do umirovljenika.

“Jedan od takvih projekata duge tradicije svakako je Prvi plesni korak, koji se ove godine održava trinaesti put besplatno za djecu, mladež i studente te je sastavni dio županijskih i gradskih projekata 13. Osječki plesni festival i Prvi plesni korak 2024. Iako projekti u nazivu nose ime Osijeka, projekt nije u konačnici samo osječki, nego okuplja korisnike i polaznike iz više gradova i mjesta naše županije te redovito određeni potprojekti privuku goste iz drugih zemalja. Naš je cilj vrlo jasan - pružiti široj osječkoj dječjoj, tinejdžerskoj i studentskoj populaciji iznimno kvalitetne plesne i rekreativne projekte u određenom razdoblju godine sa školovanim plesnim kadrom", ističe Igor Vajnberger, predsjednik PK "Bolero".

Projekt se ove godine održava u dva ciklusa, s prijavama za svaki odvojeno. Prvi je ciklus od 15. travnja do 20. lipnja, a drugi od 1. listopada do 20. prosinca. Programi obuhvaćaju karipske plesove (salsa, bachata, merengue), klasični i moderni balet.

Plesni klub "Bolero" Osijek osnovan je 2000. godine, a stručni plesni kadar kluba ima više od 30 godina rada i iskustva u educiranju svih plesnih uzrasta. I.R.G.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

REAKCIJE RAVNATELJA, UČITELJA I RODITELJA

Grad za novu demografsku mjeru dobio - čistu peticu

2

NOVA, DOBRODOŠLA SAJAMSKA MANIFESTACIJA

Učenici: Lakše je odlučiti se uz putokaz budućnosti

3

U ORGANIZACIJI SVEUČILIŠTA JOSIPA JURJA STROSSMAYERA I UDRUGE MUZZA

U petak i subotu prvi “Open mind”, vikend znanosti za djecu i mladež