TvObzor
REGIONALNA PREMIJERA 1. SEZONE SERIJE “MAME IZ VISOKOG DRUŠTVA”

Glamurozan bogataški život obitelji na Upper East Sideu
Objavljeno 19. kolovoza, 2016.

Humoristična serija “Mame iz visokog društva” premijerno će biti prikazana 30. kolovoza u 22 sata. Serija se bazira na popularnom romanu “Momzillas” iz 2007., čija je autorica glumica i spisateljica Jill Kargman koja u seriji igra glavnu ulogu nekonvencionalne bogatašice Jill Weber.

Serija uključuje stvarne događaje iz perspektive Jill Kargman koja opisuje glamurozan bogataški život obitelji na Upper East Sideu, u New Yorku. Žene koje žive u takvom okruženju, opisane su kao tipične i pomalo uštogljene bogatašice koje uvijek nastoje izgledati savršeno, te uživaju u raznim povlasticama koje im pruža njihovo bogatstvo.

„Ovo nije studija o društvu ili jednom dijelu „privilegiranog“ društva. Jedini cilj ove serije jest nasmijati ljude - izjavila je Jill.

Priča o pravoj Njujorčanki koja se pokušava naviknuti na elitan život bogatih obitelji na Upper East Sideu i obožava svog muža Andy (Andy Buckley) koji potječe iz plemićke obitelji naviknute na otmjen i rasipan život. Trudeći se ostati skromna i čvrsto na zemlji, Jill svoje vrijeme provodi sa najboljom prijateljicom Vanessom Wrigley (KK Glick). Od prihvaćanja aristokratskog nasljeđa svoje nove obitelji do razgovora o obiteljskoj grobnici na najprestižnijem groblju, Jill se silno bori ostati vjerna sebi dok istodobno pokušava prihvatiti prednosti takvog života. Njezinu svakodnevnicu joj nimalo ne olakšava njezina svekrva Candace (Joanna Cassidy) koja je opsjednuta bogataškim statusom svoje obitelji, te vrši neizdrživ pritisak na Jill da se što prije prilagodi.

Vrtne zabave, glamurozna putovanja i traženje dadilja za bogate, samo su neki od događaja s kojima se Jill mora nositi. Iako obiteljski plemićki status osigurava brojne povlastice svim članovima obitelji, to će se naglo promijeniti kada Candace otkrije dugo čuvanu obiteljsku tajnu, koja bi mogla uništiti njihov dobar ugled...

U glavnim ulogama: Jill Kargman kao Jill Weber, Andy Buckley kao Andy Weber, KK Glick kao Vanessa Wrigley, Sean Kleier kao Lex Von-Weber, Joanna Cassidy kao Candace Von-Weber i Abby Elliott kao Brooke Von-Weber. N.Vekić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike