TvObzor
NOVA LIFESTYLE EMISIJA

Shopping kraljica
Objavljeno 13. ožujka, 2015.
Koncept emisije jest da se svaki tjedan pet žena natječe za titulu šoping-kraljice

Obožavate šopingirati? Kupovanje krpica dođe vam poput terapije i odmaka od svakodnevnih briga? Volite promatrati i kako se drugi odijevaju i dobivati ideje za vlastiti modni izričaj? Lifestyle emisija “Shopping kraljica”, koja 16. ožujka, od 17 sati, kreće na RTL Televiziji bit će vaša nova omiljena TV emisija.

Međunarodno popularan format u svijetu jedan je od najtraženijih formata distributerske kuće “Global Agency”, a pod nazivom “Shopping Monsters” osvojio je dosad čak 11 zemalja svijeta. Kako i ne bi kada će rijetko kojoj gledateljici srce ostati mirno kada vidi da natjecateljice “Shopping kraljice” za svoju kupnju dobivaju novac, a svu odjeću koju odaberu zadrže za sebe.

Koncept emisije jest da se svaki tjedan pet žena natječe za titulu šoping-kraljice. Tjedni zadaci, poput “vjenčane kume”, “rođendanski tulum”, “životinjski uzorci”, samo su neke od tema koje će biti zadane kandidatkinjama, a one će u roku od četiri sata - svaka u jednom danu, morati kupiti odjeću koja će odgovarati zadanom stilu. Uz to, na kraju će morati stići i kod frizera i šminkera ne bi li dojam bio potpun. Sve to za budžet od 2000 kuna. Pri kraju svakog dana ona koja je taj dan bila u šopingu, prošetat će pistom dok će joj četiri suparnice ocjenjivati izgled.

Na kraju tjedna, uz pomoć poznatog modnog kritičara i stilista Boruta Mihalića, odlučit će se koja je kandidatkinja pobjednica tog tjedna te koja je najbolje dočarala zadani stil i tako postala šoping-kraljica.

Borutov je zadatak tijekom tjedna promatrati kako se dame snalaze u kupnji ne bi li petkom zajedno s njima komentirao njihove izbore te na kraju odabrao pobjednicu.

Šoping-kraljica će, uz odjeću koju je kupila, osvojiti i 3500 kuna. No, sve sudionice na neki će način biti pobjednice jer će svaka od njih zadržati odjeću.

Pripremio: Nikola KUČAR

Od 16. ožujka, u 17 sati, na RTL Televiziji

Možda ste propustili...

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

“BEZGREŠNA” JE FILM OD ČIJEG TERORA NEMA BIJEGA

Sydney Sweeney je sestra Cecilia u krvavom hororu

SHOW “ZVIJEZDE PJEVAJU”

Polufinale kao nikad prije

Najčitanije iz rubrike