Regija
POMOĆ POTREBITIMA

I ove godine župan Božo Galić darivao povodom blagdana Uskrsa
Objavljeno 19. travnja, 2014.

VINKOVCI-Uskrsno vrijeme je prigoda da se okrenemo i zauzmemo za dobro svakog čovjeka i pokažemo svoju solidarnost prema drugima, te je za nadolazeće Uskrsne blagdane vukovarsko-srijemski župan Božo Galić, kao i svake godine, dodijelio pomoć onima kojima je ona najpotrebitija.U to vrijeme svaki čovjek, institucija ili udruga želi razveseliti svoje bližnje, svoje suradnike a napose djecu i ljude u potrebi.

 

Župan Galić darovao je  prigodnim paketićima korisnike Centra za rehabilitaciju ''Mala Terezija'' Vinkovci, štićenike Dječjeg doma Sv. Ana u Vinkovcima, te učenike Osnovne škole Josipa Matoša u Vukovaru-jedine samostalne  škole za učenike s posebnim potrebama-teškoćama u razvoju u Vukovarsko-srijemskoj županiji.Isto tako, prigodnim poklon paketićima, župan Galić darovao je osobe s mentalnom retardacijom i pridruženim smetnjama okupljenim u Društvu za pomoć osobama s invaliditetom ''Golubovi'' Županja.

 

Župan Galić odazvao se i zamolbi Caritasa vinkovačkog i vukovarskog dekanata, Udruge hrvatskih brojnih obitelji 8+, te Milosrdnih sestara sv. Križa iz Vinkovaca, odobrivši sredstva za pomoć ljudima u potrebi koji se njima obraćaju.

 

Uz čestitke za Uskrs, župan Božo Galić je svima njima, na konkretan način, učinio radosnije uskrsne blagdane.

 

Mario Kokaj

Najčitanije iz rubrike