Regija
SVI DOBITNICI JAVNIH PRIZNANJA GRADA ŽUPANJE

Županja se ponosi njima
Objavljeno 29. kolovoza, 2012.

Vezani članci

458 GODINA BOGATE POVIJESTI I TRADICIJE ŽUPANJE

Mali grad velikih mogućnosti

RAZGOVOR: DAVOR MILIČEVIĆ, GRADONAČELNIK ŽUPANJE:

Županja je gospodarski najjače središte na području županije

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća, priređenoj u povodu Dana grada, dodijeljena su javna priznanja zaslužnim građanima. Za kontinuirano obavljanje djelatnosti i postizanje rezultata koji su pridonosili i pridonose promidžbi i boljitku grada Županje, ove je godine uručeno šest srebrnih grbova, a nagrađeni su:

GORDANA MATIĆ, poznata županjska akademska slikarica, vrlo aktivna i u radu brojnih gradskih udruga, koja je do sada priredila 11 samostalnih izložbi.

JANJA STOJANOVIĆ, glavna medicinska sestra županjskog Doma zdravlja, posebno cijenjena zbog humanog odnosa prema novorođenoj djeci i brizi za stare i bolesne sugrađane. Aktivni je član Crvenog križa i jedan od glavnih inicijatora osnivanja Dijabetičke udruge.

MARIJAN ŽIVKOVIĆ-PATRIČAR, vlasnik tvrtke Patričar, koja uredno ispunjava sve svoje obveze i zapošljava 180 radnika, i pozitivan je primjer uspješnog gospodarstvenika.

Srebrni grb Grada Županje posmrtno je dodijeljen i tragično preminulim članovima Konjogojske udruge Stari Graničar - MARKU FILIPOVIĆU, MARKU KOBAŠEVIĆU I JOSIPU KRZNARIĆU

Za općepriznatu djelatnost u cilju promidžbe i boljitka grada Županje dodijeljeno je i šest zahvalnica - MARI ČOVIĆ, ANTUNU SVIRČEVIĆU, VOKALNO-INSTRUMENTALNOM SASTAVU CORONY, PJEVAČKOM ZBORU KUD-A KRISTAL-SLADORANA TE POSMRTNO ANTI ANDRIĆU I STJEPANU TUCAKOVIĆU.(M.L.O.)

Možda ste propustili...

DANI FRANKOFONIJE U SŠ MARKA MARULIĆA

Upoznali francuski film, osmislili strip

NA DEPONIJU U ŽUPANJI U 2023.

Stara ciglana: odložene su 17.704 tone otpada

Najčitanije iz rubrike