Regija
NAŠIČKI VATROGASCI DOBILI PRIZNANJA

Diploma i Gajskom
Objavljeno 8. travnja, 2024.
NAŠICE



U Društvenom domu u Zoljanu održana je redovita godišnja izvještajna skupština DVD-a Našice, koju je vodio zapovjednik Robert Hren.

- Protekla godina bila je obilježena raznovrsnim aktivnostima i izazovima. Organizirali smo tradicionalni Kup grada Našica za djecu i mladež, Memorijalni kup ‘‘Matković - Ivić‘‘ i Našičku feštu. Sudjelovali smo u osiguranju različitih događaja i manifestacija. U sklopu preventivnih mjera predžetvenog i žetvenog razdoblja odradili smo 85 dežurstava, utrošivši više od 2000 sati. Uspjeli smo privući dvadesetak djece, a nakon više od deset godina ponovno smo uspjeli formirati žensku ekipu - istaknuo je Hren. UZ to, članovi DVD-a posvetili su se održavanju vatrogasnog doma, a izgrađena je i nadstrešnica.

Na skupštini su dodijeljena i priznanja članovima društva. Za 50 godina članstva spomenica je uručena Iliji Gaviću, a za 40 godina Zdravku Babiću, Petru Jukici i Zoranu Vujnoviću. Posebno priznanje za hrabrost i požrtvovnost te vatrogasni kipić dobio je Marijan Gajski, koji je u gašenju požara u tvrtki Drava International teško ozlijeđen.

Čestitke na radu uputili su zapovjednik Vatrogasne zajednice OBŽ-a Zoran Pakšec, predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić i gradonačelnik Krešimir Kašuba. S. Fridl
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike