TvObzor
ZABAVNA I SEKSI AUSTRALSKA DRAMSKA SERIJA DOSTUPNA NA PICKBOX NOW

”Wonderland” uzbudljivo mjesto za život
Objavljeno 20. siječnja, 2023.

Na streaming platformi Pickbox NOW od petka, 20. siječnja, počinje emitiranje slatke australske serije “Wonderland”, o grupi prijatelja koji žive u Sydneyu. Australska romantična humoristična dramska serija smještena je u jednu stambenu zgradu i fokusira se na četiri para koja plove kroz ljubav, život i prijateljstva.



Serija, koju su za Network Ten zajedno kreirale Jo Porter i Sarah Walker, uz smijeh i suze prati život stanovnika stambenog kompleksa u Sydneyu, koji će uzburkati teške odluke što će utjecati na sve njih, bliski susret sa smrću, napad, opasan dvostruki život, ponuda za posao u Singapuru i jedan ubojica.

Ženskar Tom Wilcox (Michael Dorman) kladi se da neće biti intiman s cimericom dvanaest mjeseci, inače će izgubiti svoj voljeni automobil. Međutim, njegova idealna žena Miranda Beaumont (Anna Bamford) ubrzo se doseli k njemu. Ostali parovi nedavno su vjenčani Steve Beaumont (Tim Ross) i Dani Varvaris (Jessica Tovey), učiteljica Colette Riger (Emma Lung) i suprug Rob Duffy (Ben Mingay) te odvjetnica Grace Barnes (Brooke Satchwell) i njezin novi ljubavnik Carlos Dos Santos (Glenn McMillan).

Brooke Satchwell, australska glumica i manekenka, koja u “Wonderlandu” tumači lik odvjetnice Grace Barnes, svoj je lik opisala kao vrlo linearnu i zatvorenu odvjetnicu koja se bavi klevetama i, kao što možete zamisliti, Grace će svašta doživjeti. Glumica Jessica Tovey, izabrana za ulogu Dani Varvaris, rekla je da se njezin lik u seriji jako razlikuje od nje same. Radi u PR-u i “prilično je glasna, govori ono što misli, prilično je samouvjerena i prava je djevojka generacije Y”.

Uz već spomenuta imena u seriji “Wonderland”, koja je doživjela tri sezone i 44 epizode, uloge imaju i Tracy Mann, Les Hill, Peter Phelps, Maggie Dence, Roy Billing, Denise Roberts, Martin Sacks, Simone Kessell i Ewen Leslie, a režiju potpisuju Jennifer Leacey, Adrian Russell Wills, Peter Salmon, Ian Gilmour, Jonathan Brough, Tori Garrett, Jo O’Shaughnessy, Jet Wilkinson, Catherine Millar i Julie Money.

Zabavna, seksi, humoristična i moderna, serija predstavlja skupinu prijatelja za koje biste poželjeli da su vaši prijatelji. Ta nova grupa dvadesetogodišnjaka koja vodi zanimljiv život privući će vas, a s njihovim problemima u vezama i na poslu mnogi će se moći identificirati. Sunčana, vesela i prozračna, ova romantična komedija idealna je serija za opuštanje uz skupinu slatkih prijatelja. Od 20. siječnja samo na streaming platformi Pickbox NOW gledajte australsku seriju “Wonderland”. D.M.
Danijel Miklić
Možda ste propustili...

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

PROVOKATIVNA PRIČA O KSENOFOBIJI I POVIJESNOM REVIZIONIZMU

U kina stigla drama Marka Šantića “Probudi me”

“BEZGREŠNA” JE FILM OD ČIJEG TERORA NEMA BIJEGA

Sydney Sweeney je sestra Cecilia u krvavom hororu

Najčitanije iz rubrike