TvObzor
NOVE SERIJE NA PICKBOX TV KANALU KOJE NE ŽELITE PROPUSTITI

Životni stil surfera, metode za borbu protiv zla, i povratak čuvenog detektiva
Objavljeno 4. kolovoza, 2022.

Već provjereno, televizijski kanal Pickbox TV pruža zabavu za cijelu obitelj, a ni kolovoz nije iznimka. Uz dvije nove serije i povratak kultnog klasika, vruće ljeto postat će za nekoliko stupnjeva ugodnije.U središtu serije “Surferi” (“Barons”) nalaze se životne priče Snappera Webstera (Ben O’Toole) i Billa Trottera Dwyera (Sean Keenan), dvojice nerazdvojnih prijatelja i velikih ljubitelja surfanja kojima poduzetničkog duha nikako ne manjka. Upravo će ambicioznost biti glavni uzročnik razdora njihova prijateljstva i bjesomučnog rivalstva. S druge strane, glavne protagoniste prati i iznimna kreativnost koja će dovesti do stvaranja višemilijunskih surferskih brendova Bare Feet i LightWave, odnosno fikcionalnih inačica stvarnih brendova, kao što su Quiksilver i Rip Curl. Smještena u izmišljeni obalni gradić Woogongu, u Novom Južnom Walesu, radnja je fokusirana na prikaz surferske kulture i životnog stila, dok se istodobno prikazuje i društveno-politički kontekst sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Serija istražuje nekadašnji australski Zeitgeist, od hipijevskog pokreta i Vijetnamskog rata, pa sve do tada gorućeg pitanja položaja Aboridžina te problematike ženskih prava, što dodatno obogaćuje iskustvo gledanja. Seriju “Surferi” pratite od ponedjeljka do četvrtka u kasnovečernjem terminu.

Pitanja koja serija “Kralj” (“The King”) želi postaviti su: može li se, i treba li uopće pregovarati sa zlom? Koliko se daleko u tome može ići? Ovo je element priče koji je inspirirao Lucu Zingarettija, poznatog talijanskoga glumca, na ideju za prvu talijansku zatvorsku seriju. Bruno Testori (Zingaretti) šef je kaznionice koji osobnu ideju pravde primjenjuje u svom zatvoru, dok je izvan njega njegov život daleko od uređenog. Zatvor, koji se nalazi u neodređenoj talijanskoj pograničnoj zoni koja nije podvrgnuta talijanskom zakonu, prepun je tvrdokornih kriminalaca raznih vrsta. Kada njegovo kraljevstvo neočekivano dođe pod prijetnju, on se nađe u najtežem ratu u svom životu. Seriju “Kralj” pratite od ponedjeljka do četvrtka u kasnovečernjem terminu.

Kultna britanska spisateljica kriminalističkih romana Agatha Christie tijekom svoje duge i plodne spisateljske karijere napisala je desetke romana i kratkih priča, a koji nas nisu prestali zabavljati sve do današnjih dana. Unatoč golemom broju likova poteklih iz njezina i više nego vještog pera, uz Agathu Christie posebno vezujemo jednog od njih, katkad pomalo i smiješnog, ali zato uvijek besprijekorno dotjeranoga gospodina belgijskog podrijetla, prvoklasnog intelekta i veličanstvenih brkova. Čuveni Hercule Poirot najpoznatiji je detektiv na svijetu, a njegove istrage zločina pratile su generacije zaljubljenika u misterije, i to od 1989. godine, kada je prikazana prva epizoda. Legendarna britanska kriminalistička drama “Poirot” (“Agatha Christie’s Poirot”), vraća se na Pickbox TV, gdje ju možete pratiti od ponedjeljka do petka u 21 sat. D. Miklić
Možda ste propustili...

PRVU EPIZODU NE PROPUSTITE 24. RUJNA NA NOVOJ TV

Kreće jubilarna sezona “Supertalenta”

OBITELJSKA DRAMA “KOLIBRIĆ” STIGLA U KINA DILJEM HRVATSKE

Dirljiva antologija života jedne obitelji

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OD 23. RUJNA NA HTV1

Druga sezona serije “Hotel Portofino” snimana u Hrvatskoj

2

PRVU EPIZODU NE PROPUSTITE 24. RUJNA NA NOVOJ TV

Kreće jubilarna sezona “Supertalenta”

3

PRVU EMISIJU POGLEDAJTE U NEDJELJU NA HTV1

Kreće 11. sezona ”Volim Hrvatsku”