TvObzor
ZAGREBAČKI KONCERT PIPSCHIPS&VIDEOCLIPSA

Nastup na Šalati prebačen u dvorište Akademije likovnih umjetnosti
Objavljeno 30. srpnja, 2021.
Grupa PipsChips&Videoclips nastupit će u subotu, 11. rujna u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti. Na dan nesuđenog i sada već dvije godine odgađanog spektakla na Šalati, Pipsi će i ove godine ponuditi fanovima zagrebački koncert dok čekamo bolja vremena i mogućnosti koncerta na Šalati. Uz i dalje prilične nejasne mjere za tako velika okupljanja na kojima se očekuje nekoliko tisuća ljudi, problem su i prošlogodišnji potresi. Oni su uzdrmali tribine legendarnog zagrebačkog stadiona, zbog čega sada tamo nije moguće organizirati koncerte s posjetiteljima na tribinama. Na ovaj susret u izuzetnom prostoru Pipsi će donijeti dugačak set najvećih hitova iz kompletne karijere.

Koncert u dvorištu ALU ove godine donosi identičnu situaciju kao onaj u garaži MSU prošle jeseni. Svi fanovi koji čuvaju ulaznice za Šalatu ulaze u ALU s popustom. Regularna cijena ulaznice je 120 kuna, a sa popustom iznosi 90 kuna. Broj ulaznica je limitiran, a koncert će biti održan prema svim u tom trenutku važećim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH. Ulaznice s popustom za koncert u ALU kupuju se na mjestu gdje su kupljene ulaznice za Šalatu, uz njihovo predočenje.

Ulaznice su u prodaji od 27. srpnja, a službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Ulica Hrvatske bratske zajednice 4), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

Nikola Kučar