TvObzor
NOVA TV: TURSKA SERIJA “LJUBAV OSVETNIKA”

Priča o nemogućoj ljubavi rođenoj iz osvete
Objavljeno 10. siječnja, 2020.
Serija se prikazuje od ponedjeljka do petka u terminu od 18.20

Na Novu TV od ponedjeljka, 6. siječnja, stigla je nova turska serija, “Ljubav osvetnika”, koja donosi priču o nemogućoj ljubavi rođenoj iz osvete. Putevi ljubavnika neočekivano se sretnu, a između njih rađa se ljubav na prvi pogled. No ta je ljubav stavljena na kušnju zbog zavjere moćnih obitelji i velikih tragedija koje stoje iza nje.

Rejan je unuka obitelji Sadoglu, jedne od najmoćnijih obitelji u Midjatu. Iako su njezini otac Hazar i stric Džihan važne osobe u velikoj obitelji, pravi je vođa njezin djed, Nasuh. Nasuh se loše ponašao prema Rejan, uvijek je bio obzirniji prema njezinoj rođakinji Jaren. Razlog tomu je što Rejan nije njegova biološka unuka. Nesvjesna te činjenice, Rejan ode na jahanje i kad joj se približi Miranov auto, konj se preplaši i Rejan padne. Miran se zaljubi u Rejan i želi se vjenčati s njom. Ta vijest nagna Jaren da se osveti Rejan jer joj preotela voljenog. Nakon vjenčanja Miran i Rejan odlaze u svoju kuću kako bi započeli svoju vezu, no Miran okonča vezu nakon što prvu noć provede s Rejan zato što je Rejanin otac ubio Miranove roditelje prije mnogo godina, pa je Mirana odgojila baka kako bi osvetio njihovu smrt. S vremenom će tajne biti otkrivene, a Rejan i Miran pokušat će njegovati svoju ljubav unatoč svim zaprekama.

Kako će ljubavna priča, proklijala na tragovima tisućljetne povijesti Midjata, utjecati na sudbinu dvije obitelji? Hoće li zgodni poslovnjak iz Istanbula osvojiti Rejan, čija je ljepota legendarna u cijelom Midjatu? U seriji “Ljubav osvetnika” ljubav će na prvi pogled biti stavljena na veliku kušnju!

Nikola Kučar
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana