Dome slatki dome
TAPETE LJEPOTA DETALJA

Uzbudljive teme u prekrasnim bojama i uzorcima
Objavljeno 17. listopada, 2019.
Interijer svog doma možete dekorirati bilo kojom od predivnih slika i uživati u fantastičnim prizorima u svakoj prostoriji

Marka Eijffinger osnovana je u Nizozemskoj davne 1875. i proizvodi jedinstvene tapete iznimno dobre kvalitete. Njihova je kolekcija prepuna svijetlih i uzbudljivih tema u prekrasnim bojama.

Take se mogu pronaći tapete inspirirane različitim umjetnicima i temama, poput kolekcije bogatih boja nastale po uzoru na radove Fride Kahlo i južnoameričkog folklora. Tu su i prekrasni cvjetni printovi inspirirani prirodom. Wallpower wonders je Eijffingerova kolekcija digitalno tiskanih tapeta koja sadržava fotografije i posebno dizajnirane tapete od kojih svaka priča svoju priču i vodi vas iz vašeg doma na putovanje svijetom. Prijeđite preko impresivnog mosta i bar u mašti uputite se izvan grada u tišinu prirode. Od pejzaža smirujućih tonova do eksplozije boja, od mirne površine mora do kišnih kapi, koje djeluju toliko stvarno da očekujete da ćete čuti kako padaju, do šarenih ptica, leptira i cvijeća. Ili se uputite u gradsku vrevu šećući pokraj arhitektonskih čuda, požarnih stepenica, luka punih kontejnera, otiđite u šetnju Madison avenijom u New Yorku.

Interijer svog doma možete dekorirati bilo kojom od tih predivnih slika i uživati u fantastičnim prizorima. Imat ćete osjećaj kao da čitate knjigu punu uzbudljivih priča. U odabiru zidnih tapeta ili naljepnica vrijedi pravilo: nastojte odabrati uzorak i boju tapeta koja će biti u određenom kontrastu s namještajem kako bi se međusobno isticali. Ako odaberete tapete s krupnijim uzorkom, odlučite se za diskretnije boje, pogotovo ako tapete postavljate na veliki zid.

Trendovske tapete mogu imati i apstraktne uzorke, ali ne s multipliciranim sitnijim ili krupnijim uzorcima, nego kompletnim prikazom, formiranom kompozicijom u dimenziji cijelog zida, poput slike. Takve tapete odličan su odabir za spavaće sobe, a idealna pozicija im je na zidu uzglavlja kreveta.
Jasminka Knežević
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike