Dome slatki dome
ODABIR JE BITAN NA DUGE STAZE

Materijali za kauče koji se lako čiste
Objavljeno 28. ožujka, 2024.
Prilikom biranja novog kauča jednu od glavnih uloga ima materijal od kojeg je napravljen. S čestom upotrebom dolazi i dodatni potencijal za nered, koji se povećava u domu s djecom ili kućnim ljubimcima. Pogrešan materijal zadržat će te nečistoće i pretvoriti ih u trajne mrlje. Većina kožnih presvlaka otporna je na mrlje i lako se čisti. Prolivena tekućina se obriše, a hrana se usisa. Tkanine s gustim tkanjem također su otpornije na mrlje od prolijevanja jer tekućini treba više vremena da se upije. S druge strane, velur se lako prlja i loš je izbor za domove s kućnim ljubimcima.



Kvalitetna koža ne zahtijeva mnogo truda za održavanje. Najlakši način za čišćenje je onaj vodom i octom ili blagim deterdžentom za posuđe. Iako je koža izdržljiva i dugotrajna, ona je i jedan od skupljih materijala za presvlake. Mikrovlakna su jeftinija sintetička opcija koja izgleda slično antilopu ili svili. Također, lako se čisti mješavinom sredstva za pranje posuđa i tople vode. Dodajte jednu žlicu deterdženta za posuđe na svaku šalicu vode i upotrijebite četku za presvlake ili krpu.



Najlakše je održavati kauč s presvlakom. Navlake su lako dostupne i dolaze u različitim bojama i uzorcima. Većina se također može prati u perilici, a ako ne možete skinuti mrlju, navlake uvijek možete zamijeniti novima. T.K.
Možda ste propustili...

TEST: EINHELL TE-SW 18/610 LI-SOLO

Za čiste staze i sve površine oko objekta

DA ORHIDEJE DUGO I LIJEPO CVATU

I biljke vole piti zeleni čaj

Najčitanije iz rubrike