Osijek
ZBOG SIGURNOSTI GRAĐANA I IMOVINE U OPĆINI ERDUT

PPD upozorava da jedini priključuju potrošače plina
Objavljeno 23. srpnja, 2019.
Erdutska općinska uprava obavještava mještane da je počelo puštanje plina u plinovodnu mrežu. Puštanju distributivnog plinovoda u pogon na području općine Erdut, odnosno u naseljima Dalj, Erdut i Bijelo Brdo, krenulo je na temelju nedavno potpisanog koncesijskog ugovora između Prvog plinarskog društva — distribucija plina d.o.o i Osječko-baranjske županije, prema kojemu je tvrtka Prvo plinarsko društvo - distribucija plina postala koncesionar za distribuciju plina na području te slavonske općine.

U tvrtki Prvo plinarsko društvo - distribucija plina upozoravaju stanovnike kako je važno napomenuti da je zbog sigurnosti ljudi i imovine strogo zabranjeno neovlašteno izvođenje bilo kakvih radova na plinskoj mreži i priključcima na plinsku mrežu.

“Na plinskoj distributivnoj mreži i priključcima mogu raditi isključivo djelatnici tvrtke PPD - distribucija plina, koji su za takve radove ovlašteni i posebno osposobljeni. Molimo vas da se zbog vlastite sigurnosti, ali i održavanja plinske distributivne mreže u ispravnom i funkcionalnom stanju, pridržavate ove upute. Ako građani imaju bilo kakvih pitanja ili nisu sigurni što se smatra sigurnosnim rizikom, stojimo im na raspolaganju preko kontakta PPD-a: 032 450 970, dežurna služba: 0800 300 102”, navodi u obavijesti PPD - distribucija plina d.o.o. D. P.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike