Dome slatki dome
LIFESTYLE EINHELL VARRITO

Jedan alat koji može odraditi mnogo zadataka
Objavljeno 14. ožujka, 2019.
Oscilirajući je alat koji zahvaljujući brzim oscilacijama svoje pokretne glave i umetnutog dodatka može učiniti štošta

Želite li jedan alat kojim ćete moći odraditi velik broj zadataka, onda je Einhell VARRITO idealan predstavnik te kategorije.

Multifunkcionalan je alat. Mislimo da se svatko od vas, kao i mi sami, bar jednom našao pred nekim "čudotvornim" alatom koji može sve i može zamijeniti sve. Naravno, ako ste i kupili neki takav alat, ubrzo ste razočarano shvatili da to baš i nije tako. Međutim, iako zvuči kao s TV reklame, Einhell VARRITO zaista je odličan i sveobuhvatno primjenjiv multifunkcionalan alat. Što sve može, provjerili smo i sami. Einhell VARRITO dio je Power X-Change obitelji alata. Za Einhellove alate iz ove obitelji već smo se naveliko uvjerili u njihovu kvalitetu, mogućnosti, kao i dugovječnost koju obećavaju. Einhell VARRITO izrađen je, već poslovično za Einhell, kvalitetno od plastike i gumiranih elemenata. Stiže u praktičnom malom pakiranju u kojemu se osim samog uređaja nalaze i brojni dodatci za taj alat. Naravno, baterija i punjač nisu dio pakiranja jer, kako smo to već više puta utvrdili, kupnjom alata iz Power X-Change obitelji možete koristiti baterije i punjač koji ste već kupili, pa tako štedite kupujući samo alat koji vam u biti i treba. Oscilirajući je alat koji zahvaljujući brzim oscilacijama svoje pokretne glave i umetnutog dodatka može učiniti štošta. Dodatci su, dakle, ključ koji ovom alatu daju tu dozu svestranosti. Uz Einhell VARRITO tako stiže nož za metal, nož za drvo, polukružni nož za drvo i plastiku, polukružni nož za pločice, keramiku i druge slične materijale, nož za skidanje i precizno guljenje, odnosno dodatak za brušenje s pripadajućim brusnim papirima. Einhell VARRITO pruža vibracije od 22.000 do čak 40.000 pokreta u minuti uz kut gibanja od 3,2 stupnja. Brzinu vibracija možemo regulirati s pomoću ugrađenog kotačića s brojevima. Dugu autonomiju, kao i efikasnost, Einhell VARRITO zahvaljuje i motoru bez četkica. Umetanjem baterije spremni smo za rad. Zahvaljujući brzom stezno-otpusnom mehanizmu, nastavke na Einhell VARRITO lako je i munjevito postaviti bez posezanja za bilo kakvim dodatnim alatom. Posebno nam je drago na sve više i više Einhell alata vidjeti oznaku motora bez četkica, što još jednom potvrđuje kako se Einhell sa svojim alatima pozicionira u viši segment. Cijena za Einhell VARRITO iznosi 600 kuna, što je vrlo povoljno za jedan tako svestran i kvalitetan alat.
Marin Režić
Izuzetna preciznost
Za potrebe testa umetnuli smo nastavak za rezanje drva, plastike i sličnih mekih materijala. Nož, odnosno nastavak na Einhell VARRITO, postavlja se lako, a glava ga čvrsto steže i učvršćuje na čak 12 točaka. Kako bi nastavak ostao pravilno pozicioniran, brine se i ugrađeni magnet koji će privući i pridržati umetnuti nastavak dok ga stezni mehanizam ne pričvrsti. Einhell VARRITO idealan je u poslovima u kojima vam je nužna izuzetna preciznost. Od preciznog rezanja drva, plastike, metala pa do pažljivog brušenja i, primjerice, izmjene ili rezanja pločice. Za sve navedene zadatke ovaj je alat nezamjenjiv.
Možda ste propustili...

VIŠE VOLI VRUĆINU NEGO HLADNOĆU

Begonija ima više od 1800 vrsta

ČIST I ORGANIZIRAN

Dobra preglednost u hladnjaku

MOGU BITI PRIJENOSNICI BOLESTI

Sezona je krpelja, zaštitite svoje ljubimce

Najčitanije iz rubrike