TvObzor
FOX LIFE: NOVA SERIJA "SANJARENJE"

Najmračniji snovi postaju stvarnost
Objavljeno 17. kolovoza, 2018.
Premijera prve sezone bit će prikazana 20. kolovoza u 22 sata na kanalu FOX Life

Novi triler "Sanjarenje" prati mladu Maru Kint, bivšu pregovaračicu u tkalačkim krizama i stručnjakinju za ljudsko ponašanje koja odluči u potpunosti promijeniti svoj život nakon nesretnih okolnosti u kojima se našla. Glavnu junakinju serije "Sanjarenje" glumi poznata američka glumica iranskih korijena, Sarah Shahi, a izvršni producenti su: Mickey Fisher, Brooklyn Weaver i Darryl Frank te nagrađivani i svjetski popularni producent Steven Spielberg. Premijera prve sezone bit će prikazana 20. kolovoza u 22 sata na kanalu FOX Life.


Mara Kint živjela je sasvim ‘običnim‘ životom. Međutim, nakon nezamislive tragedije koja joj se dogodila u privatnom životu, postaje profesorica na fakultetu. Iako još uvijek shrvana, Mara odlučuje okrenuti novu stranicu u životu. No to neće dugo trajati jer će njezin šef Charlie Ventana zatražiti njezinu pomoć u naizgled nemogućem zadatku - spašavanju ljudi koji su se izgubili u naprednom programu virtualne stvarnost. Neodoljiva privlačnost programa leži upravo u tome što sudionici sami kreiraju san koji žele proživjeti. Oni tako mijenjaju svoju okrutnu realnost u novu, prekrasnu egzistenciju. Potencijal tog nevjerojatnog programa beskonačan je - može ostvariti najdublje i najnevjerojatnije snove, odvesti sudionika na magična mjesta, vratiti ljude koji više nisu prisutni u njihovim životima... Upravo zbog toga mnogi ne žele napustiti program i vratiti se dosadnoj stvarnosti. Međutim, cijena uživanja u snu na javi jednostavno je previsoka i lako se pretvara u noćnu moru. Naime, predugo boravljenje u programu može zbilja ugroziti živote sudionika. Oni postaju taoci vlastite mašte unutar virtualne realnosti. Ovu novu neobičnu verziju talačke krize može riješiti samo netko tko je stručnjak za ljudsko ponašanje i pregovore između otmičara i taoca. Stoga Mara prihvaća zadatak te shvaća kako bi spašavajući druge zapravo mogla spasiti i sebe…

U glavnim ulogama: Sarah Shahi kao Mara Kint, Dennis Haysbert kao Charlie Ventana, Kathryn Morris kao Monica Shaw i Sendhil Ramamurthy kao Paul Hammond.
Nikola Kučar