Dome slatki dome
OPREMANJE STANJA

Online kupnja namještaja: Prvo i osnovno je - imati inspiraciju
Objavljeno 7. lipnja, 2018.
Prije uređivanja provedite neko vrijeme u potrazi za inspirativnim fotografijama

Ako ste ikada opremali namještajem stan ili kuću, onda sigurno znate koliko ovaj postupak zna biti zahtjevan, kako mentalno, tako i vremenski, novčano, ali i logistički, međutim, online kupnja ovdje pomaže višestruko.

Kupnja namještaja jedan je od stresnijih događaja kroz koji ćemo proći. Za one bez vizije ovaj je postupak posebno stresan pa ćemo s nekoliko savjeta pomoći vama i u ovom vizijskom dijelu, međutim, i ako imate dobru viziju, problemi s kojima ćete se sigurno susresti jesu vrijeme, logistika, a možda i novac. Srećom, s porastom broja online trgovina namještajem, a jedna od njih je i na našim prostorima popularna Furnitura.hr, ovaj zadatak postaje jednostavan, kako za laike, tako i za profesionalce. Uz naših nekoliko savjeta nadamo se da ćemo vam pomoći u odabiru i kupnji te opremanju i osmišljavanju vašeg doma.

Ideja

Prvo i osnovno je - imati ideju! Dakle, prije nego se bacite na uređivanje preporučljivo je provesti jedno vrijeme u potrazi za inspirativnim fotografijama koje će vam pomoći da lakše zamislite izgled svoga doma. Jednom kada odaberete nekoliko fotografija moći ćete lakše zamisliti kako bi se takav izgled i komadi uklopili u vaš dom. I dok biste se nekada nakon idejnog planiranja bacili na bjesomučni obilazak raznih trgovina namještajem u potrazi za određenim komadom, danas nas za taj zadatak dijeli samo nekoliko klikova mišem na online trgovini. Furnitura.hr nudi uredno raspoređen namještaj prema kategorijama, a u svakoj kategoriji postoje i potkategorije pa je cijeli postupak brz, jednostavan i zabavan. Zahvaljujući fotografijama namještaja moguće je lako vizualizirati kako bi se određeni komad uklopio u odabrani prostor.

Budžet

Sljedeći korak je određivanje budžeta. Kada se pokušavate držati određenog budžeta glavno pravilo je da velike investicije odradite prve! U svijetu uređenja to znači da ćete svoj prostor opremiti velikim komadima namještaja prije nego počnete kupovati dodatke i ukrase koji često znaju biti velika, a ne toliko nužna investcija. Tako će vaša prostorija biti odmah funkcionalna, makar vam trebalo malo više vremena da je nadopunite detaljima koji vam se sviđaju. Za lakše određivanje napravite dva popisa, prvi neka nosi sve predmete i komade koje želite imati u svojoj prostoriji, a drugim s toga popisa izdvojite najnužnije komade prema redoslijedu važnosti te uključite i cijene u svoj popis.

Prije bilo kakve narudžbe namještaja obavite još jednom mjerenja. Svi koji su ikada kupili veći komad namještaja bez prethodne pripreme potvrdit će vam koliko je važno dobro izmjeriti ne samo komad namještaja, nego i samo mjesto gdje će vaš odabrani komad stajati. Ovdje će online trgovina mnogo pomoći jer na Furnitura.hr nalaze se sve dimenzije namještaja, pa ćete lako prema tim mjerama premjeriti vaš prostor.

Kupnja

I za kraj ostaje sama kupnja. U klasičnom smislu ovaj zadatak bio bi jedan od najstresnijih. Kako dopremiti komade namještaja od trgovine do doma, koji dan odabrati za odlazak u kupnju, kako sve organizirati ako kupujemo u više trgovina. Sve ove brige su prošlost pri kupnji online, a najbolje od svega, osim što nećemo gubiti vrijeme u trgovini, za veliki broj komada namještaja dostava je besplatna! Jednom kada naručimo namještaj on je vrlo brzo kod nas i tada samo preostaje dogovoriti s majstorima montažu.

Kupnja namještaja jedan je od stresnijih događaja kroz koji ćemo proći

Možda ste propustili...

DETALJI ZA VRTOVE I TERASE

Užitak i odmor u toplim danima

MINI RUŽE : LJEPOTICE U MALOM FORMATU

I na najmanjem balkonu

Najčitanije iz rubrike