TvObzor

Vodič kroz galaksiju za redikule Valentina Boškovica
Objavljeno 25. svibnja, 2018.

U povodu pet godina nepostojanja benda, Valentino Bošković najavljuje posebno izdanje "Vodič kroz galaksiju za redikule", koje je od 25. svibnja dostupno na CD-u i digitalnim glazbenim servisima. Riječ je o kompilaciji koja na jednom mjestu okuplja albume "VSSR" (2014.) i "Marsovska listina" (2016.) te bonus-pjesmu "Milde Sorte", uz zanimljiv dizajn dvojca Kazinoti&Komenda i popratni esej književnika Andrije Škare. Svaki će kupac uz CD dobiti i ulaznicu za veliki koncert Valentinota Boškovića na Vidovoj gori 2046., kojim će se obilježiti 400. obljetnica lansiranja prvog bračkog astronauta u svemir.

“Vas i vaše potomke očekujemo u što većem broju", pozivaju Branko Dragičević i Josip Radić, dvojac koji stoji iza Valentinota Boškovića. Objavu "Vodiča kroz galaksiju za redikule" prati i jedna potpuno nova pjesma "Pippanonna", kojom Valentino prekida svoju kreativnu pauzu dugu više od godine dana.

“Pippanonna je štorija o romansi Pippanonne, Fernandota i Don Sandrota na Braču, u lito 1644.", objašnjavaju Dragičević i Radić. Album "Vodič kroz galaksiju za redikule" objavljuje diskografska kuća Mudri Brk, a izdanje će, za početak, biti dostupno na policama glazbene knjižare Rockmark te na njihovu webshopu.

Možda ste propustili...

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

PROVOKATIVNA PRIČA O KSENOFOBIJI I POVIJESNOM REVIZIONIZMU

U kina stigla drama Marka Šantića “Probudi me”

Najčitanije iz rubrike