TvObzor
DOMA TV

Legende sutrašnjice - priča o putniku kroz vrijeme
Objavljeno 2. veljače, 2018.

Kad sami heroji nisu dovoljni, svijetu trebaju legende. Po završetku serije “Supergirl”, Doma TV u istom terminu donosi premijeru nove serije “Legende sutrašnjice”, u kojoj je borba za bolju budućnost primarni cilj. Ova superjunačka ekipa nešto je novo što nikada nije do sada bilo viđeno na televiziji. Kombinirajući likove iz serija “Arrow” i “Flash”, ova epska priča zalazi u međusobno povezani svemir i donosi iskustvo putovanja kroz vrijeme kao i sjajnih vizualnih efekata.

Gospodar vremena Rip Hunter kreće iz 2166. godine s namjerom osvećivanja ubijene žene i djeteta te spašavanja svijeta od ruke okrutnog Vandala Savagea. Vraća se u prošlost, oko sebe okuplja najbolju ekipu junaka, pa čak i zločinaca, te ih vodi u najveću pustolovinu života!

U prošlosti će pokušati izmijeniti vremenski tijek kako budućnost ne bi bila kakvu je on pamti. Na njegovom putu ispriječit će se raznovrsni neprijatelji, od plaćenih ubojica, drugih gospodara vremena, pa i samog vremena koje se ne želi mijenjati. Misleći kako su odabrani jer su prave legende, junaci ove serije s vremenom otkrivaju kako su odabrani samo zbog toga što su nepoznati te njihovom smrću vremenski kontinuum ima minimalne gubitke. Činjenica je to koja u nekima izaziva depresiju, dok je drugima poticaj kako bi postali što bolji da svemir obrati pozornost na njih te budućnost bude sjajnija upravo radi njihovog djelovanja.

Glavni glumac u seriji “Legende sutrašnjice” je Arthur Darvill (Rip Hunter), britanski glazbenik i glumac, najpoznatiji po ulozi Roryja Williamsa iz serije “Doktor Who”. Prvu ulogu ostvario je 2008. godine u kriminalističkoj drami “On je ubio Copperse”. U slobodno vrijeme svira gitaru i klavijature te je stvorio indie bend Edmund. Uživa u kuhanju, odlascima u kazalište i na koncerte.

Možda ste propustili...

BRITANSKI DOKUMENTARNI FILM

Pokaži mi sliku: Priča o Jimu Marshallu

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

Najčitanije iz rubrike