Regija
4. MEMORIJALNI TURNIR

Streljački klub iz G. Miholjca najuspješniji
Objavljeno 7. siječnja, 2018.

GORNJI MIHOLJAC - U spomen na pripadnika 136. slatinske brigade Udruga HVIDR-a Slatina i Streljački klub Miholjac organizirali su u Gornjem Miholjcu 4. memorijalni turnir u streljaštvu zračnom puškom “Ivica Špoljarić Špoljo”. Na turniru su sudjelovali i članovi Zajednice udruga i članova HVIDR-e Virovitičko-podravske županije, Gradske organizacije UHDDR Slatina, Udruge maratonaca VPŽ Glasnici istine i članovi Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Nova Bukovica. Tako su se u gađanju zračnom puškom nadmetala 34 natjecatelja u šest ekipa.

Natjecanje je održano u pet kategorija. U kategoriji branitelja najuspješniji bio je Damir Boljevčan (ZU HVIDR-a VPŽ), Željko Kolinger (GO UHDDR Slatina) i Ilija Nikolić (HVIDR-a Slatina). U kategoriji veterana prvi je bio Filip Podboj (UHBL PTSP N. Bukovica), na drugo mjesto plasirao se Ivan Gorenac (HVIDR-a Slatina), a treći je bio Zvonko Katalin (Streljački klub Miholjac). U kategoriji seniora prva tri mjesta osvojili su predstavnici Streljačkog kluba Miholjac Antonio Mrva, Antonio Kovačević i Renato Kolinger, a najbolji kadeti i kadetkinje također su članovi Streljačkoga kluba Mihoiljac Anja Beneš, Ana Sejkora i Luka Krstić. U gađanju iz sjedećeg položaja, poredak predstavnika Streljačke škole Gornji Miholjac bio je sljedeći: Ana Sejkora, Tomislav Klement, Luka Klement i Petar Krstić. Najprecizniji strijelac turnira bio je Antonio Mrva, koji je u kategoriji seniora pogodio 173 kruga. Diplome za kategoriju “Odličan strijelac” zaslužili su Anja Beneš i Damir Boljevčan, a za kategoriju “Dobar strijelac” diplomu je dobio Filip Podboj.

Ekipni pobjednik turnira je Streljački klub Miholjac, drugi su bili strijelci iz GO UHDDR Slatina, treći UHBL PTSP Nova Bukovica, na četvrto mjesto plasirala se HVIDR-a Slatina, na peto ZU HVIDR-a VPŽ, a posljednje mjesto zauzeli su Glasnici istine.P.Ž.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike