Regija
AUTOKLUB PANONIJA DOBIO DONACIJU

Grad Našice dao 5500 eura za nabavu dvaju karting-vozila za djecu
Objavljeno 23. travnja, 2024.
NAŠICE



Autoklub Panonija Našice, koji godinama promovira Našice i ostvaruje rezultate na natjecanjima, dobio je vrijednu novčanu donaciju Grada Našica - donirano mu je 5500 eura za kupnju dvaju karting-vozila.

- Autoklub Panonija Našice promovira karting i značajno razvija taj sport u gradu. Stoga je Grad odlučio podržati klub donacijom za vozila, što će unaprijediti rad te omogućiti kvalitetne aktivnosti - komentirao je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Na donaciji je zahvalila tajnica AK-a Panonija Tina Kovačević, istaknuvši kako će karting-vozila omogućiti kvalitetnije uvjete za treninge i natjecanja.

- Dva nova karting-vozila namijenjena su djeci starijoj od devet godina. Također, ove smo godine u naš vozni park dodali jedan baby kart, namijenjen djeci od pet godina. Cilj je organizirati probne treninge za djecu kako bismo procijenili njihovu sposobnost za vožnju i osigurali osjećaj sigurnosti na stazi - rekla je Kovačević.

Naglasila je kako su dosadašnji treninzi privukli oko 200 djece te je ostvareno više od dvije tisuće vožnji.

- Lani smo sve to organizirali besplatno, no ove godine morat ćemo krenuti s određenim naplatama kako bismo pokrili troškove - najavila je Kovačević. S.F.
Možda ste propustili...

U POVODU SVETKOVINE SV. FLORIJANA

Polaznici DV-a Zeko sa slatinskim vatrogascima

GRADSKO DRUŠTVO CRVENOG KRIŽA ORAHOVICA

Vladimir Kribl novi ravnatelj

Najčitanije iz rubrike