Osijek
KLINIKA ZA PEDIJATRIJU KBC-A OSIJEK

Ina donirala 80.000 kn, a hokejaši Medveščaka poklone mališanima
Objavljeno 7. prosinca, 2017.

Zahvaljujući donaciji Ine od 80.000 kuna Zavod za neonatologiju i neonatalnu intenzivnu medicinu Klinike za pedijatriju Kliničkog bolničkog centra Osijek bit će ne samo obnovljen već će dobiti i novi namještaj.

Donaciju je jučer Jasminki Milas Ahić, pomoćnici ravnatelja za kvalitetu osječkog KBC-a, uručio Tvrtko Perković, operativni direktor Ine, tvrtke koja je i prošle godine donirala Kliniku medicinskim aparatima.

- Živimo život u zajednici i drago nam je da možemo podići kvalitetu bolničkog tretmana, a suradnja će se nastaviti i dalje – rekao je Perković, dok je Milas Ahić rekla kako će se iznos iskoristiti za obnavljanje i uređenje prostora Zavoda koji koristi najranjivija grupa pacijenata. U ime Zavoda zahvalila je i voditeljica, dr. med. Mirna Sipl, dodajući da će Zavod dobiti nove kadice i mjesta za previjanje bolesne novorođenčadi, a obnovit će se i boksovi u rodilištu, što će podići higijenski standard, vrlo važan za ovu ranjivu populaciju.

Male pacijente koji trenutno borave na Klinici jučer su iznenadili i igrači KHL Medveščak koji su im uručili prigodne poklone. Bili su tu i nezaobilazni Crveni nosovi Klaunovi doktori. Pjesmom i veseljem uveličali su ovu donaciju, inače prigodno održanu za Svetog Nikolu, što je iznenadilo sve tamošnje male bolesnike. M. Mihelić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike