Regija
STAZAMA KRIŽARA I VITEZA OD LA MANCHE

Ekonomska škola u projektima s Francuskom, Španjolskom...
Objavljeno 29. studenog, 2017.

ĐAKOVO - Nakon uspješno završena četiri Erasmus plus projekta, Ekonomska škola Braća Radić, odnosno njezine predstavnice, sudjelovale su na pripremnim susretima nastavnika za dva nova Erasmus projekta.

Polovicom studenog ravnateljica škole Snježana Marić i profesorice Danica Crnov i Zlata Hrženjak boravile su u Nimesu, Francuska, na prvom dogovornom susretu Erasmus+ projekta Spolna ravnopravnost - od teorije do primjene. Projekt će trajati tri godine, nositelj je srednja škola iz Milhouda, Francuske, a partneri su iz Opole Lubenskie, Poljska, Madrida, Španjolska, Pescare, Italija i Đakova, Hrvatska. Bavi se problematikom stvarne spolne ravnopravnosti u teoriji i praksi.

Također, ravnateljica Marić, profesorice Bernardica Šušak, Brankica Radonić i Zlata Hrženjak sudjelovale su na pripremnom susretu drugog Erasmus plus projekta Međunarodna saznanja učenika otkrivaju zanimljiva područja u La Solani, u Španjolskoj. Ovaj će projekt trajati dvije godine, nositelj je škola iz Randazza, Sicilija/Italija, a uz školu domaćina susreta iz Španjolske, partneri su još i škole iz Suceave, Rumunjska, Salvatiere de Magos, Portugal i Đakova, Hrvatska. Cilj projekta je promicanje ruralnog turizma u manje razvijenim regijama zemalja sudionica. M. Muškić

Možda ste propustili...

U NADBISKUPIJSKOM OBITELJSKOM CENTRU

Otvoren Vrt arkanđela Rafaela

AEROKLUB FENIX NA MOSON MODEL SHOWU

Igoru Ujakoviću zlato i posebna priznanja

Najčitanije iz rubrike