Regija
STAZAMA KRIŽARA I VITEZA OD LA MANCHE

Ekonomska škola u projektima s Francuskom, Španjolskom...
Objavljeno 29. studenog, 2017.

ĐAKOVO - Nakon uspješno završena četiri Erasmus plus projekta, Ekonomska škola Braća Radić, odnosno njezine predstavnice, sudjelovale su na pripremnim susretima nastavnika za dva nova Erasmus projekta.

Polovicom studenog ravnateljica škole Snježana Marić i profesorice Danica Crnov i Zlata Hrženjak boravile su u Nimesu, Francuska, na prvom dogovornom susretu Erasmus+ projekta Spolna ravnopravnost - od teorije do primjene. Projekt će trajati tri godine, nositelj je srednja škola iz Milhouda, Francuske, a partneri su iz Opole Lubenskie, Poljska, Madrida, Španjolska, Pescare, Italija i Đakova, Hrvatska. Bavi se problematikom stvarne spolne ravnopravnosti u teoriji i praksi.

Također, ravnateljica Marić, profesorice Bernardica Šušak, Brankica Radonić i Zlata Hrženjak sudjelovale su na pripremnom susretu drugog Erasmus plus projekta Međunarodna saznanja učenika otkrivaju zanimljiva područja u La Solani, u Španjolskoj. Ovaj će projekt trajati dvije godine, nositelj je škola iz Randazza, Sicilija/Italija, a uz školu domaćina susreta iz Španjolske, partneri su još i škole iz Suceave, Rumunjska, Salvatiere de Magos, Portugal i Đakova, Hrvatska. Cilj projekta je promicanje ruralnog turizma u manje razvijenim regijama zemalja sudionica. M. Muškić

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

UPOZORENJE POTROŠAČIMA

Ako ne platite račune, isključujemo vodu!

2

ŠARAN SKUPLJI OD SVINJETINE

Apsurd: Kilogram šarana
30 kuna, lopatica 19,99

3

BARANJSKE FIŠIJADE

Fiš se kuhao u Luču i Suljošu