Dome slatki dome
STUDIO DANKÜCHEN U OSIJEKU

Akcijske prodaje i popusti do 55 posto
Objavljeno 27. srpnja, 2017.

Uskoro će biti godinu dana kako je otvoren studio za izradu kuhinjskog namještaja DANKüchen u Vinkovačkoj ulici u Osijeku. Posao su pokrenula dvojica mladih ljudi, Domagoj Štefan i Nebojša Malbašić, a u međuvremenu se broj zaposlenih udvostručio. U mladom timu DANKüchena sada su i dvije dame, a jedna od njih je Martina Herceg, projektantica i savjetnica za opremanje kuhinje.

- Mi njegujemo način poslovanja poznat pod nazivom ključ u ruke. To znači da potencijalni kupac dođe sa svojim željama, a mi odradimo kompletan posao, od planiranja i projektiranja do stručne izmjere i montaže, a sve u cilju da kupac bude zadovoljan - kaže direktor Domagoj Štefan.

Ljeto je vrijeme sezonskih sniženja i akcijskih prodaja, pa su i u osječkom DANKüchenu pripremili niz akcija i popusta, kako bi kupci imali mogućnost kupnje kvalitenih kuhinja po povoljnoj cijeni. Uz popust od 55 posto na drveni dio kuhinje, ormari za aparate dobiju se gratis. Uz kupnju kuhinje iznad 14.999 kuna dobije se gratis granitni sudoper Aquasanita, uz kupnju kuhinje iznad 19.999 kuna na dar se dobije pirolitička pećnica Electrolux, a za kupnju kuhinje iznad 29.999 kuna gratis je perilica posuđa Bosch.

I na kraju, ali ne i najmanje važno. Zaposlenici ove male, ali vrijedne tvrtke dobili su posao opremanja elitne stambene zgrade u Opatiji. Radi se o Villi Zora u kojoj se nalaze 24 stana. Od brojnih ponuda ruski investitor odabrao je upravo osječku tvrtku, a ona će stanove u Villi Zora opremiti modernim kuhinjama. Dokaz je to da mladi Osječani kvalitetno rade i da je njihov rad cijenjen i prepoznat mnogo dalje od Osijeka. V. Latinović

Možda ste propustili...

DA ORHIDEJE DUGO I LIJEPO CVATU

I biljke vole piti zeleni čaj

TEST: EINHELL TE-SW 18/610 LI-SOLO

Za čiste staze i sve površine oko objekta

ČIST I ORGANIZIRAN

Dobra preglednost u hladnjaku

Najčitanije iz rubrike