Osijek
SVEUČILIŠTE J. J. STROSSMAYERA

Vlado Guberac, Drago Žagar i Zlatko Kramarić - kandidati za rektora
Objavljeno 20. lipnja, 2017.

Na sjednici je sveučilišnog Senata održanoj u ponedjeljak (19. lipnja) utvrđena službena lista kandidata za izbor rektora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Kandidati za rektora za razdoblje od 2017. do 2021. godine su prof. dr. sc. Vlado Guberac, redoviti profesor u trajnom zvanju Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku, prof. dr. sc. Zlatko Kramarić, redoviti profesor u trajnom zvanju Odjela za kulturologiju, i prof. dr. sc. Drago Žagar, redoviti profesor u trajnom zvanju Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek.

Nakon desetodnevne predizborne kampanje, točnije 29. lipnja, održat će se izborna sjednica Senata na kojoj će kandidati javno prezentirati svoje programe te će se potom tajnim glasovanjem istoga dana izabrati novi rektor osječkog Sveučilišta.

Sam je postupak izbora novog rektora Sveučilišta u Osijeku službeno počeo 3. travnja. Aktualnom rektoru, prof. dr. sc. Željku Turkalju, mandat istječe 30. rujna tekuće akademske godine, a novi rektor na dužnost stupa s početkom nove akademske 2017./2018. godine, odnosno, 1. listopada 2017. J. Pejaković

Možda ste propustili...

PETAK I SUBOTA

Pomozite, darujte krv

U OŠ DALJ OKONČAN POLA MILIJUNA EURA VRIJEDAN PROJEKT KOZMOS

Visokotehnološkom društvu trebaju za STEM osnaženi učenici i nastavnici

Najčitanije iz rubrike