Regija
ĐURĐENOVAČKE ULICE

Skupljali novac za obnovu igrališta
Objavljeno 24. srpnja, 2016.

ĐURĐENOVAC - Na terenima Sportsko-rekreacijskog centra u Đurđenovcu održane su Đurđenovačke ulice, sportsko-gastronomska manifestacija humanitarnog karaktera. Humanitarni događaj održan je u organizaciji Udruge mladih i navijača HOOLS Đurđenovac, a pod pokroviteljstvom Općine. Održan je malonogometni turnir te natjecanje u kuhanju čobanca za udruge i klubove. Natjecale su se Frankopanska, Radnička, Jelačićeva, Pejačevićeva, Zvonimirova, Cvjetna, Bukvička, Meštrovićeva i Stepinčeva ulica te Pašnjak, Taninska četvrt i Našičko Novo Selo. Napeto je bilo do samog kraja, a najbolja je bila ekipa iz Zvonimirove ulice. Drugoplasirana bila je ekipa Radničke, a treće mjesto osvojila je ekipa Trga bana Jelačića.

U kuhanju čobanca nadmetale su se ekipe Udruge Hrvatska žena Našičko Novo Selo, Udruge Hrvatska žena Klokočevci, Lovačkog društva Kuna Đurđenovac, HVIDR-e Đurđenovac, NK Đurđenovac, NK Iskrica Šaptinovci,, DVD-a Beljevina, Lovačkog društva Jazavac Šaptinovci, Športsko-ribičkog društva Đurđenovac i Udruge mladih i navijača HOOLS Đurđenovac. Pobjednik u kuhanju čobanca je ekipa HVIDR-e Đurđenovac, drugo mjesto osvojila je ekipa NK Đurđenovac, a treće LD Jazavac Šaptinovci.

Organizator se pobrinuo i za zabavni program u okviru kojeg su posjetitelje zabavljali tamburaši.

Humanitarni događaj organiziran je u spomen na Gorana Kneževića - Labuda u cilju prikupljanja materijalnih i novčanih donacija za obnovu košarkaškog igrališta u sklopu Sportsko-rekreacijskog centra u Đurđenovcu. Organiziran je drugu godinu zaredom, a dio je volonterskog i humanitarnog projekta Udruge HOOLS, koja je i kroz ovu manifestaciju pokazala kako se uspješno gradi novi imidž općine Đurđenovac.S.Fridl

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike