Crna kronika
ISTRAGA ZLOČINA U DALJU

Još uvijek se ne
zna tko je ubojica
Objavljeno 15. srpnja, 2016.

DALJ - Nema pomaka oko zločina koji je šokirao stanovnike Dalja. Policijska uprava osječko-baranjska potvrdila je da je 46-godišnja Milomirka Lalić (policija navela samo godine), čije je tijelo pronađeno u obiteljskoj kući u Ulici Josipa Astaloša 100, u Dalju, ubijena. No tko ju je ubio i kako je smrt nastupila, nije objavljeno.

- Policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem i traga za osobom koja je počinila zločin - stoji kratko u priopćenju PU osječko-baranjske. Tijelo ubijene žene prevezeno je na Zavod za patologiju i sudsku medicinu Kliničkog bolničkog centra Osijek, gdje je obavljena obdukcija. Iako službenih informacija nema, doznajemo kako je nesretna žena izbodena nožem.

Službena sumnja zapravo još uvijek nije usmjerena protiv supruga ubijene žene Ranka Lalića (52), koji je posljednji puta viđen u srijedu. Policija traga za njim i dalje, što nam u petak potvrđuju susjedi iz Astaloševe ulice. “Policijska vozila, ona označena i ona u civilu, gotovo su stalno u našoj ulici. Situacija nije ugodna, neću se osjećati sigurno dok Ranka ne pronađu”, kaže nam jedan od susjeda, ne želeći se predstaviti, kako kaže, zbog razumljivih razloga.

Susjedi i dalje prepričavaju detalje iz posljednjih godina Rankovog života, kada je u nekoliko navrata zbog psihičkih problema bio na liječenju u Popovači. Također govore i o agresivnoj epizodi kada je pretukao prvu susjedu, nakon što je od nje tražio novac. “Ako je bolestan, čovjek se trebao liječiti, jer kada se pridržavao određene mu terapije sve je bilo u redu. Bio je tada malo usporen zbog lijekova, ali agresije nije bilo na vidiku”, kaže susjed, dodajući kako su u ovom slučaju zakazale institucije.

Milan BUGARIĆ

istraga

Policija još uvijek ne izlazi s imenom sumnjivca

GDJE JE OTIŠAO?

O nestanku Ranka Lalića, kako neslužbeno doznajemo, obaviještena je i Policijska uprava vukovarsko-srijemska, jer dio mještana sumnja kako je moguće da je otišao u smjeru Borova. Pregledavaju se i nadzorne kamere na obližnjem graničnom prijelazu Erdut-Bogojevo, zbog sumnje da je Lalić otišao u Srbiju. Istraga se nastavlja.

Možda ste propustili...

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

Dva recidivista ostala bez vozila

POLICIJSKA UPRAVA VUKOVARSKO-SRIJEMSKA

Navijači divljali na igralištu

Najčitanije iz rubrike