TvObzor
BIG BROTHER

Kuća velikog brata od prvog je dana puna akcije
Objavljeno 11. rujna, 2015.
Obitelj Vasić je svojom iskrenošću i duhovitošću osvojila gledatelje

Big Brother je počeo, a kandidati koji su prošlog vikenda ušetali u kuću na beogradskom Košutnjaku instantno su postali zvijezde. Očekivano, najveće je zanimanje izazvala obitelj Vasić, čijih je četvero članova smješteno u poseban dio kuće, odnosno VB hotela, i nadziru ostale kandidate.

Radivoje, Rada te njihovi sinovi blizanci Dragutin i Miroslav, već su zaradili simpatije gledatelja u pet zemalja regije u kojima se Big Brother prikazuje.

Iako je već poznato tko je u kući, podsjetit ćemo vas, ako ste slučajno propustili prve live emisije. Kandidati su, očekivano, šaroliki i doista živopisni. Idemo redom, kako su ušli. U kući su srpski rudar Branislav Krstić koji je u dugovima jer je bio jamac prijatelju, sestre Barbara i Tina Šegetin iz Rijeke koje više od ičeg vole dobre provode i narodnjake, crnogorski lovac Aleksandar Ralević koji se hvali svojom lijenošću, splitska "vampirica" Stefani Banić koja tvrdi da je muškarac u ženskom tijelu, Makedonac Darko Petkoviski Spejko koji voli glupe plavuše, njegov sunarodnjak Stojan Jakimovski koji se sad zove Andrea, sarajevski metroseksualac Ervin Mujaković, kavanska pjevačica Zorica Marković i bivši tjelohranitelj Goran Todić koji se hvali prijateljstvom s Berlusconijevom ženom.

Splitska “vampirica”

Drugoga dana su ušla još tri stanara. No, prije nego su stanari ušli, na pozornicu su Antonija i Sky pozvali obitelj Vasić koji su odmah prve večeri napravili selekciju tko je gost hotela Big Brother kuće, a tko osoblje. Tako je Darko došao u mali sobičak zajedno s ostatkom već odabranih. A prvi od preostalih troje koji su došli bio je reper Luka Mišnjić iz Srbije, zvan Luća, koji je odabrao ključ broj 10 i završio u sobičku. Nakon Luće ušla je Ivona Milovanović iz Srbije, odabravši ključ broj 2, a Vasići su odlučili da će ući u luksuzni dio kuće. I posljednji stanar koji je ušao u BB kuću bio je beskućnik Anton Kojpatić, iz Zagreba, koji je odabrao ključ broj 12 i odlukom obitelji Vasić ušao u luksuzni dio kuće kao gost hotela Big Brothera. Na kraju je Big Brother rekao stanarima da moraju još jednog od sustanara poslati u mali sobičak, a glasanjem je odlučeno da je to Anton.

Već prvog dana showa su Splićanka Stefani Banić i Sarajlija Ervin Mujaković postali regionalne zvijezde nakon što je već prve večeri nakon ulaska u kuću Velikog brata između njih pao i prvi ovogodišnji seks. Naravno, snimka je postala apsolutni hit o kojem svi pričaju. Međutim, Stefani je drugog dana ipak požalila zbog svega, a ponajviše zbog onoga kroz što trenutno prolazi njezina majka.

Stoga je Index.hr kontaktirao njezinu majku Katju i vidjeti kako se ona osjeća zbog svega što se događa i ima li Stefani uopće razloga za tugu. Katja Banić tvrdi da je bila spremna na sve kad je njezina kći ušla u kuću: "A što mogu reći. Nosim se nekako sa svim tim".

Danas netko ispada

Što se scene seksa tiče, o tome nije ni željela pričati jer vidjela je samo snimku kajanja, a tolerantna majka rekla nam je da njezina kći nema razloga kajati se: "Gledajte, nije udana, nije u vezi i nema obaveze prema nekom drugom. Stefani je dobra osoba i ako je nekom naštetila onda je naštetila sebi". A što se Stefani tiče, više se ne kaje, a ona i Ervin i drugu su noć proveli zajedno u krevetu. Veliki Brat dao je i svoj doprinos sigurnom seksu u kući pa je pozvao Ervina u ispovjedaonicu i poklonio mu kondom. No, Ervin je već bio spreman pa je priznao da je sa sobom u kuću ponio nekoliko kondoma. Međutim, čini se da mladi par već ima problema jer Stefani je Ervina optužila da škica Barbaru i nazvala ga "potrošenom robom". Obitelj Vasić, s druge strane, nije prepuna razumijevanja pa su kratko zaključili: "Stefani je uličarka".

Kako će se razvijao odnos Stefani i Ervina i do kada će kuća Velikog brata biti organizirana kao hotel s gostima i poslugom, gledali smo u dnevnim emisijama koje su i sljedećeg tjedna na programu RTL TV svakog radnog dana u 21h. Sljedeća live emisija u kojoj će biti prve nominacije, na programu je danas, 11. rujna, u 21.10h, naravno na RTL TV.

Iznenađenje za Tonku

U prvoj emisiji uživo još je jedan moment postao apsolutni hit na društvenim mrežama. To je videoklip u kojoj je Big Brother produkcija zahvalila Antoniji Blaće na 10 godina u voditeljskoj ulozi, a na što je popularna Šibenčanka reagirala suzama.

- Cijeli dan me nitko nije doživljavao, a meni 10 godina kako radim na RTL-u. Izbili su me iz cipela onim videom, a imam čak i hashtag na Twitteru #10yearsofBlace. Pa tko se ne bi rasplakao?! – prepričala je Antonija nakon što su se emocije slegle. Kaže, 10 godina joj je proletjelo kao u sekundi. Odradila je velike projekte poput „X factor Adrije“, „Survivora“, „Hrvatska traži zvijezdu“ i mnogih drugih, ali okruglu obljetnicu je dočekala tamo gdje je sve i počelo – u Big Brotheru.

- Krug se zatvorio, možda je vrijeme za pauzu. Imala sam stvarno jako puno sreće s projektima, ali Big Brother ima neko svoje posebno mjesto – kaže Antonija.

Odlična gledanost

Prvog dana, u prošli petak navečer Big Brother je zavladao televizijskim eterom i prikovao za male ekrane čak 600.000 gledatelja, prema prvim neslužbenim rezultatima. S prosječnom gledanošću od 14,5 posto Big Brother je najgledanija emisija dana. Drugi dio emisije s udjelom od 44,8 posto bio je nešto gledaniji od prvog dijela koji je imao udio u gledanosti od 39,2 posto.

Možda ste propustili...

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

PROVOKATIVNA PRIČA O KSENOFOBIJI I POVIJESNOM REVIZIONIZMU

U kina stigla drama Marka Šantića “Probudi me”

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

Najčitanije iz rubrike