TvObzor
STEPHEN AMELL

Prekid dugogodišnje veze najbolja
je stvar koja mi se dogodila
Objavljeno 17. srpnja, 2015.
Katkad ću upoznati glumicu i razgovarat ćemo dvije minute, a zatim ću prijeći na stvar - ako se nismo predstavili jedno drugomu, pitat ću je čime se bavi i vidjeti kako će reagirati na to

Nekoć je slamao ženska srca, a danas je akcijska televizijska zvijezda. On je Stephen Amell, a u CW-jevoj hit-seriji “Arrow” utjelovljuje plejboja milijunaša Olivera Queena, koji pod okriljem noći postaje osvetnik s kapuljačom i zelenim strijelama. Glumačku karijeru Stephen je počeo na televiziji te joj ostao vjeran i danas, nakon više od deset godina, uz tek povremene izlete na veliki ekran. Debitirao je epizodnom ulogom u dramskoj seriji “Queer as Folk”, a sljedeće dvije godine pojavljivao se u serijama kao što su “Degrassi: Novi naraštaj”, “Nestali” i “Lijepe žene”. Godine 2006. igrao je glavnu ulogu u kanadskoj humorističnoj seriji “Rent-a-Goalie”. Tada je počeo snimati i televizijske filmove, a u međuvremenu je gostovao u serijama poput “CSI: Miami”, “Vampirski dnevnici”, “Nova cura”...

Bivše djevojke i slomljena srca

Godine 2011. dobio je veću ulogu u trećoj sezoni HBO-ove komedije “Obdaren”, a prije nego što je postao Arrow (u matičnoj seriji i u spin-offu “The Flash”), pojavio se u sedam epizoda serije “Privatna praksa”. Krajem travnja Amell je počeo snimati filmski nastavak “Ninja kornjači”, čija je premijera zakazana za lipanj 2016. Tužna vijest za naše čitateljice: Stephen Amell u braku je s američkom manekenkom i glumicom Cassandrom Jean (29). Vjenčali su se 25. prosinca 2012. na Karibima, a drugi put u svibnju 2013. u New Orleansu, pet mjeseci prije nego što su dobili kćer Mavi Alexandru. U intervjuu za BullettMedia, kanadski glumac otvoreno govori o slomljenom srcu, bivšim djevojkama i ne baš tajnoj zaljubljenosti u bivšu kolegicu.

Što mora imati djevojka kako bi privukla tvoju pozornost?

- Sviđaju mi se one s kojima možeš voditi normalan, opušten razgovor. Zabavno je upoznati djevojke koje nemaju pojma čime se baviš. Katkad ću upoznati glumicu i razgovarat ćemo dvije minute, a zatim ću prijeći na stvar - ako se nismo predstavili jedno drugomu, pitat ću je čime se bavi i vidjeti kako će reagirati na to. Ako počne muljati, razgovor je završen. Osim toga, sviđaju mi se djevojke koje ne nanose tonu šminke na lice i odijevaju se ležerno. Žene sudim isključivo po tome kako izgledaju ujutro kad se probude. Ulaziš li u dugoročnu vezu, mora ti se sviđati podbuhla i bez imalo šminke jer ćeš je takvu gledati većinu vremena. Ako ti je to grozno, veza neće funkcionirati.

Je li ti ikad bilo slomljeno srce?

- Naravno. Bio sam s jednom djevojkom jako dugo, pet ili šest godina. U toj vezi oboje smo postali samozadovoljni, ali nikad ne misliš da će te napustiti. A ona je samo otišla. I to je bilo to, prekinuli smo kao osnovnoškolci. Tada, u dvadesetima, to je bilo čudno, jer razmišljaš kako ste četvrtinu života proveli zajedno, a sad je naglo gotovo. No, to je najbolja stvar koja mi se dogodila, jer tada sam okrenuo novu stranicu u životu, što me dovelo do Los Angelesa u svijet glume.

Oduvijek mi se sviđala Amanda Seyfried

Imaš li simpatiju među kolegicama?

- Oduvijek mi se sviđala Amanda Seyfried. Ne znam zašto, nikad je nisam ni upoznao. Sviđa mi se i Kat Graham iz “Vampirskih dnevnika”. Ali ona to zna, priznao sam joj na snimanju serije.

Da nisi u braku, kamo bi izveo Amandu ili Kat na spoj?

- Volim večere, ali ne u otmjenim restoranima. U Silver Lakeu nalazi se 'Local', restoran u kojem nude prirodnu, domaću hranu i vino.

Je li točno da si trebao biti instruktor fitnessa?

- Sto posto točno. Kad sam prvi put zakoračio u glumačku industriju, uzimao sam satove fitnessa za potrebe uloge instruktora fitnessa u seriji 'Queer as Folk'. Nekoliko mjeseci poslije prijavio sam se na oglas za posao instruktora fitnessa, misleći da ću ga dobiti samo zato što sam jednoga tumačio na televiziji. Dakako, poslodavcima ta crtica iz mog životopisa nije ništa značila.

Pripremio: Adrian ANDREJEK

OSOBNA ISKAZNICA

IME I PREZIME: Stephen Amell

DATUM ROĐENJA: 8. svibnja 1981.

MJESTO ROĐENJA: Toronto, Kanada

LJUBAV: Cassandra Jean, supruga

DJECA: Kći Mavi Alexandra

ARROW - Doma TV, ponedjeljak - petak, 22.35 sati

Najčitanije iz rubrike