Osijek
OSIJEK PONOVNO DOMAĆIN TRODNEVNE PMIDAYZ KONFERENCIJE U BIOS-U

Među predavačima i Ćiro Blažević
Objavljeno 23. svibnja, 2015.

PMIDayz konferencija s temom “Upravljanje projektnim timovima” održat će se u Osijeku od 28. do 30. svibnja. Okupit će voditelje PMI Chaptera iz BiH, Srbije i Hrvatske, što joj daje značaj regionalne konferencija za upravljanje projektima. Stanislav Strešnjak, certificirani PMP, jedan od organizatora konferencije, objašnjava značenje te konferencije, koja je tematski vezana uz soft skills vještine.

“Svjedoci smo velikih izazova u prijavi i provedbi EU projekata, što je u neposrednoj korelaciji s iznosom sredstava koji Hrvatska trenutno povlači iz EU-a u svoje razvojne programe”, kaže Strešnjak.

PMIDayz je regionalna konferencija koja promicanjem specifičnih disciplina i metoda u vođenju projekata pridonosi sve većem broju uspješno dovršenih projekata.

- Upravljanje i vođenje članova tima, motivacija, rješavanje konflikata, tehnike izbora članova tima, komunikacija s naručiteljima neke su od vještina koje redovito zapostavljamo u obrazovanju i svakodnevnom stručnom usavršavanju - kaže Strešnjak.

Prvog dana u BIOS-u bit će radionica “Tajne uspješnog vođenja timova i utjecajne komunikacije”, koja donosi pregled komunikacijskih vještina i vještina vođenja, upravljanja i pregovaranja, što je izuzetno korisno za svakodnevni rad s projektnim timovima. Drugog dana, 29. svibnja, održat će se središnji program konferencije. “Uz vrhunske predavače iz regije, dolazi i Miroslav Ćiro Blažević, trener svih trenera, čovjek koji je, sasvim sigurno, rezultatima dokazao da je vrhunski team leader i motivator. Njegovo predavanje '7 faktora uspjeha', u kojem će pokušati objasniti kako se znanja uspješnog vođenja i motivacije sportskog tima mogu iskoristiti u poslovnom svijetu, sasvim će sigurno pobuditi dodatno zanimanje publike”, kaže certificirani PMP Nenad Bestvina. D. Pejić

Možda ste propustili...

DJELATNICI VODOVODA SU NA TERENU

Nastavak ispiranja mreže hidranata

KAD TI GLUTEN ZAGORČAVA ŽIVOT

Osam od deset oboljelih ne zna da ima celijakiju

Najčitanije iz rubrike