TvObzor
RTL : ZABAVNI FORMAT "10"

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica
Objavljeno 15. svibnja, 2015.
U zabavnom formatu “10” nalaze se sportaši, glumci, pjevači, poduzetnici, a zajedno čine 'frajersku' grupu kojoj jednostavno ne možete odoljeti

Mogu li se protagonisti domaćeg javnog života rangirati, baš kao sportaši na velikim natjecanjima? Naravno - u RTL-ovom novom zabavnom formatu “10“, s voditeljicom Doris Pinčić Rogoznica, a u kojem će gledatelji postati pravi stručnjaci za raznorazne teme.

“Ova format je pravo osvježenje i zadovoljstvo mi je bilo raditi je. To je obiteljska emisija s hrpom zabavnih gostiju i svatko će naći ponešto za sebe. Jako se radujem njenom početku i vjerujem da će biti odlično gledana”, otkrila je Doris o svom novom televizijskom angažmanu.

Tako će već od ove nedjelje, 17. svibnja, od 20 sati, Doris gledatelje uputiti u to tko je najpoželjniji frajer Hrvatske i koji sve sastojci čine pravog frajera? Jednosatni spektakl ljepote, pameti i mudrih izjava – sve to očekuje gledatelje već u nedjelju. Osim što će se napokon otkriti ova muževna lista, u emisiji ćete doznati i neke neočekivane detalje, poput velike golišave ekskluzive Slavena Letice ili, pak, sočnog priznanja Maje Šuput.

Tko je najljepša Hrvatica, a tko krivac za najveću modnu katastrofu…, odgovori na ova i slična pitanja stižu svake nedjelje. U ulogama komentatora nalaze se dosad nespojive zvijezde, među kojima su Nives Celzijus, Sanja Sarnavka, Alka Vuica, Slaven Letica, Joško Čagalj Jole, te mnogi drugi.

Pripremio: Nikola KUČAR
ZVJEZDICE

“Zvjezdice” je glazbeno natjecateljski show namijenjen dječacima i djevojčicama uzrasta do petnaest godina. Mlade talente će kroz show voditi Doris Pinčić Rogoznica.

„Veselim se što ćemo konačno imati emisiju koja će djeci dati priliku da pokažu što znaju. Talent se brusi od mladosti“, kazala je Doris. „Bez obzira na to hoće li se nastaviti baviti pjevanjem i ganjati karijeru ili će im sudjelovanje u showu biti samo jedno zabavno iskustvo, lijepo je što će se odvažiti i zapjevati pred publikom i žirijem. A za one koji bi se kada malo narastu voljeli baviti glazbom ovo će biti velika prilika i olakšati im put. Sretna sam što ću biti dio toga“, dodala je voditeljica „Zvjezdica“.

Možda ste propustili...

BRITANSKI DOKUMENTARNI FILM

Pokaži mi sliku: Priča o Jimu Marshallu

U KINIMA ZAIGRAO KRIMINALISTIČKI TRILER “UBOJITA SJEĆANJA”

Russell Crowe u misteriju potrage za ubojicom

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

Najčitanije iz rubrike