Dome slatki dome
KOMBINIRANJEM DO SAVRŠENOG AMBIJENTA

Nešto staro, nešto novo
Objavljeno 23. travnja, 2015.

Stilovi i ukusi ljudi se mijenjaju. No, neke stvari ostaju neprolazne i trajne, i to godinama, pa i stoljećima. Moguće je pokušati uskladiti klasične komade namještaja koji su nam ostali u nasljeđe ili smo ih kupili i poneku dobru ideju sa stare fotografije i moderan ambijent.

Drvene stolice

Nekad su bile nezaobilazan detalj u trpezarijama stanova i kuća. Sada ih često sklanjamo u podrume, na terase ili u vikendicu... Međutim, one su itekako aktualne u novoj modernoj industriji, različitih oblika. Iskoristite baš onu svoju, a ako je izgrebana ili oštećena, može se popraviti, tako da će izgledati vrlo dobro i s patinom. Uklopite je u modernu dnevnu sobu ili trpezariju s elegantnim komadima namještaja.

Zaboravljeni dizajn

Danas se pri izradi ograda i elemenata od kovanog željeza ide u prevelike detalje i ukrašavanje. Sve to često izgleda upadljivo i neadekvatno, a nekad su te stare lijepe ograde i njihovi detalji ukrašavali i dvorove. Primjeri zanimljivih i jednostavnih oblika kao da su iščeznuli. Naravno, i svi dodatni detalji na ogradama poskupljuju cijelu izradu. Pokušajte s jednostavnim, a zanimljivim varijantama od čeličnog flaha ili punog profila. Vrlo elegantno djeluje i na jednokrakim i spiralnim stepenicama. Uklopite ih u moderan ambijent i imat ćete perfektan detalj u svom domu.(T.K.)

Možda ste propustili...

TEST: EINHELL TE-SW 18/610 LI-SOLO

Za čiste staze i sve površine oko objekta

MINI RUŽE : LJEPOTICE U MALOM FORMATU

I na najmanjem balkonu

Najčitanije iz rubrike