Regija
HSP AS VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE

Reizbori za Podružnicu Bogdanovci i Ogranak Sotin
Objavljeno 18. travnja, 2015.

 

BOGDANOVCI - Tijekom priprema za predstojeće parlamentarne izbore Županijsko vijeće HSP AS Vukovarsko-srijemske županije radi na ustroju i reizboru svih općinskih i gradskih Podružnica kako bi iste dočekali spremni.

 

Na tom tragu održani su reizbori za Općinsku Podružnicu Bogdanovci i Ogranak u vukovarskom prigradskom naselju Sotin. Prije održavanja oba zbora članovi i dužnosnici HSP AS odali su počast poginulim hrvatskim braniteljima kod Spomen-obilježja u središtu Bogdanovaca i kod Spomen-križa u središtu Sotina.

 

 

Uvodno se nazočnim izaslanicima i dužnosnicima obratio glavni tajnik Pero Ćorić. Čestitao je novopridošlim članovima na političkom kuražu te ih podsjetio kako postaju dio velike i snažne pravaške obitelji. Rekao je kako je HSP AS kao peta politička snaga po broju vijećničkih mandata u RH i kao strateški partner u Domoljubnoj koaliciji spreman preuzeti odgovornost upravljanja državom nakon parlamentarnih izbora. Podsjetio je na obvezu HSP AS za daljnjim okupljanjima pravaških i domoljubnih stranaka, Udruga i istaknutih pojedinaca.

 

Za predsjednika Podružnice Bogdanovci jednoglasno je izabran Stjepan Kovačević, a za predsjednika Ogranka Sotin jednoglasno je izabran Mario Perković.

 

Mario Kokaj

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike