TvObzor
NOVA TV

Brojne TV premijere
Objavljeno 27. veljače, 2015.
Nova TV u ožujku donosi pregršt romantičnih, akcijskih i avanturističkih filmova

Nova TV u ožujku donosi pregršt romantičnih, akcijskih i avanturističkih filmova te brojne uzbudljive televizijske premijere. “Kobni sudar”, “Početak” i “Naše obiteljsko vjenčanje” samo su neke od televizijskih premijera koje će vrhunskim filmskim ugođajem prikovati gledatelje uz male ekrane.

Ljubitelji akcije, trilera i fantastike svoje će apetite moći zadovoljiti vrhunskim filmskim naslovima, poput televizijske premijere filma s Leonardom DiCapriom u glavnoj ulozi “Početak”, u kojemu legenda industrijske špijunaže biva uvučena u najopasniji posao svoje karijere.

Romantični filmovi

Nova TV romantiku u domove gledatelja donosi i s dvije romantične televizijske premijere. Jedna od njih je film “Naše obiteljsko vjenčanje”, u kojemu će glave dviju obitelji pretvoriti vjenčanje svoje djece u urnebesan događaj, a druga je “Najdulji tjedan” s Jasonom Batemanom i Oliviom Wilde u glavnoj ulozi, u kojoj će gledatelji imati priliku svjedočiti događajima ludog tjedna u kojem se glavni glumac, uza sve nedaće koje će ga snaći – zaljubi. “Ljubav se događa” s Jennifer Aniston spaja psihološku i romantičnu dramu.

Ljubitelji akcije zasigurno će se zadovoljiti avanturama uličnih trkača u televizijskoj premijeri “Rođeni za utrku: Brza staza”, a u akciji iz 2012. “Meta ubojice” Christian Slater i Donald Sutherland pokazat će koliko je teško pobjeći od sjećanja na smrt voljene osobe. Nova TV u ožujku donosi i televizijsku premijeru “Posljednja noć”, predivnu priču u kojoj će ljubav zbog jedne noći biti stavljena na kocku.

Za ljubitelje krimića

Gledatelji će uživati u još jednoj televizijskoj premijeri, kriminalističkom filmu iz 2012. “Samaritanac”. Foley, kojega glumi Samuel L. Jackson, nakon dvadeset godina u zatvoru odluči krenuti novim putem i ostaviti prošlost iza sebe. No njegova je prošlost ipak pretvrdoglav suputnik. Ljubitelji kriminalističkog filma imat će priliku pogledati i naslove “Zamrznuta istina” s Nicolasom Cageom u glavnoj ulozi te “Zločin i iskupljenje” s Colinom Farrellom i Keirom Knightley u borbi s vlastitom prošlošću i pokušajem bijega od kriminalnog podzemlja. U krimiću “Zatvorenik” Jimmy Vaughn (Laurence Fishburne) postaje FBI agent na tajnom zadatku koji treba raskrinkati prijevare kriminalne grupe koju vodi tajanstveni Ziggy.

Pripremio: Nikola KUČAR
Hit-naslovi

Osim televizijskim premijerama “Miss ožujka”, “Razdvojeno srce” te “Kobni sudar”, zabava će biti zajamčena uz sljedeće hit-naslove: “Put bez povratka”, “Mamurluk”, “Rambo 4”, “Goonies”, “Harry Potter i princ miješane krvi”, “Putovanje u središte Zemlje”, “Gran Torino”, “Njemu baš i nije stalo” te “Moj prijatelj Willy”.

Najčitanije iz rubrike