Dome slatki dome
EUROPSKA NAGRADA ZA DIZAJN KUHINJE PIA - „BEST OF THE BEST“

U dva poteza od kuhinje - ormar
Objavljeno 29. siječnja, 2015.
PIA je inovativni koncept kuhinje za male prostore

N akon uspješnog predstavljanja na domaćem tržištu kuhinja PIA hvarske tvrtke Inkea izložena je na međunarodnom sajmu namještaja IMM u Koelnu u segmentu LivingKitchen, koji traje od 20. - 26. siječnja.

Kao uvod u izlaganje, PIA je proglašena dobitnikom ugledne europske plakete Interior Innovation Award - Winner 2015, koju dodjeljuje German Design Council. Ta nagrada najvišeg renomea ističe prvoklasna dostignuća u svim segmentima oblikovanja interijera te postavlja pouzdane standarde diferenciranja tvrtki na tržištu, a ujedno je i vodič korisnicima u odabiru najboljih partnera. PIA je predstavljena svijetu u selekciji najbolje oblikovanih proizvoda na središnjem sajmskom prostoru te joj je 18. 1. 2015. dodijeljena nagrada „Best of the best“. Tu je prestižnu nagradu dobilo još 14 proizvoda.

Velik ugled koji uživa German Design Council odraz je stručnosti i objektivnosti ekspertize u dizajnu, promocije tržišno usmjerenih inovacija i priznatih zasluga da se u njemačkom društvu afirmira i dokaže nazor da je dizajn jedan od kritičnih činitelja gospodarskog razvoja.

PIA je inovativni koncept kuhinje za male prostore. Na 1,5 m2 smješteni su svi sadržaji klasičnih kuhinja veličine 3,6 metara. Kuhinja PIA osim uobičajenih kućanskih uređaja ima i televizor integriran u vrata. Kuhinja se, naime, u dva poteza pretvori u ormar. Namijenjena je mladim “graditeljima karijera” kao njihov prvi izbor u prvom stanu, a zamišljena je i kao nezaobilazna oprema u prestižnim apartmanima u kojima gost, osim u skladu prirode, uživa i u skladu modernog interijera. (I. Galović Ninić, dipl. ing. arh.)

Možda ste propustili...

TEST: EINHELL TE-SW 18/610 LI-SOLO

Za čiste staze i sve površine oko objekta

INSPIRACIJA PRIRODOM

Boje i uzorci uz motive cvijeća

ČIST I ORGANIZIRAN

Dobra preglednost u hladnjaku

Najčitanije iz rubrike