TvObzor
DOMA TV

Kad srce kaže da
Objavljeno 9. siječnja, 2015.
Od 5. siječnja na Doma TV dolazi nova meksička telenovela puna intrige, romantike, komedije i melodrame te pokazuje svakodnevnu borbu malih ljudi koji pokušavaju preživjeti ekonomske teškoće i životne nepravde

Jesús je vrlo ugodan mladić, uvijek nasmijan, brižan i optimističan unatoč životnim neprilikama. Ujutro radi kao dostavljač pizza, popodne u kuhinji jednoga restorana, a noću se školuje za računovođu. Preselio se u Chicago prije sedam godina iz voljenog Monterreya nakon burne veze i prekida s djevojkom Verónicom koja ga je gušila ekstremnom urednošću. Nakon prekida odlučio je promijeniti okolinu i kreće u potragu za američkim snom. Preko jedne društvene mreže saznaje da Verónica ima sedmogodišnju kćer po imenu Valentina. Jesús istoga trenutka shvaća da ta lijepa djevojčica može biti njegova kći te otvarajući poglavlje iz svoje prošlosti, odluči nazvati bivšu djevojku i saznati istinu.

Povratak u Monterrey

Verónica mu potvrdi da je Valentina doista njegova kći, ali također mu daje do znanja da njoj i kćeri on nije potreban jer je u braku s prekrasnim čovjekom. Međutim, Jesús želi upoznati svoju kćer i odlučuje se vratiti u Monterrey. Kako nema ušteđevine, za pomoć se obraća Uryju, ruskom imigrantu i redovitom gostu u pizzeriji. Ury mu ponudi da plati njegovu avionsku kartu te ga zamoli da zauzvrat odnese kovčeg dječje odjeće u sirotište. Jesús odmah prihvaća njegovu ponudu, sretan što će moći upoznati svoju kćer, no ne zna da kovčeg koji nosi ima dvostruko dno u kojem su skrivene tisuće dolara. Ury zove Rogelija Rivadeneiru, vlasnika i predsjednika uspješne tvrtke i javlja mu da je novac na putu.

Novi život

Rogelio je samosvjestan muškarac, uspješan te najvažniji sam sebi. Čak ni njegova djevojka Alma, prekrasna žena, ne zauzima prvo mjesto u njegovu srcu. Sletjevši u zračnu luku, Jesús je uhićen zbog pranja novca te je odveden u policiju. Nemajući drugog izbora, da bi se spasio zatvora, priznaje sve što zna. Ury je uhićen u Chicagu, a Jesús je uvjetno oslobođen. Kada Rogelio sazna da je izgubio gotovo milijun dolara, zaklinje se da će se osvetiti onomu tko mu je upropastio taj posao. Potpuno uništena života, bez novca, bez posla i s kriminalnim dosjeom, Jesús mora započeti novi život.

Pripremio: Nikola KUČAR
GLAVNE ULOGE

Glavne uloge u telenoveli “Kad srce kaže da” (u originalu “Porque el Amor Manda” ) igraju Fernando Colunga ( Jesús García), Blanca Soto (Alma Montemayor), Erick Elias (Rogelio Rivadeneira), Claudia Álvarez (Verónica Hierro), Carmen Salinas (Chatita), Julissa (Susana) i Alejandro Ávila (Fernando Rivadeneira).

Možda ste propustili...

PREMIJERA NOVE HTV-OVE IGRANE LUTKARSKE SERIJE ZA DJECU

Pepe, Bubi i Lu kod dr. Zdravke

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

Najčitanije iz rubrike