TvObzor
MARIO ROTH, FRONTMEN OSJEČKE GRUPE “VIGOR”

Pjesma “da sam ja on”
osvaja radijske i TV postaje
Objavljeno 5. rujna, 2014.
Spot je pun ljubavi i pozitivne energije, i to nam je definitivno dalo vjetar u leđa... Pjesma je već mnogima ušla u uho jer je plesna, šašava i simpatična

U samo deset dana stotine lajkova na službenoj stranici grupe “Vigor”, a na YouTubeu u istom razdoblju 140.471 pogled zabilježio je spot pjesme “Da sam ja on”, a koji je nedavno premijerno prikazan na CMC-u. Nije dugo trebalo da se počne vrtjeti na brojnim radiopostajama, ali i na lokalnim TV postajama. Zanimanje i nije čudno, što zbog plesnog ritma i lako pamtljivog teksta što zbog činjenice da je riječ o osječkom bendu koji je godinama nestrpljivo čekao ovaj trenutak.

- Spot je pun ljubavi i pozitivne energije, i to nam je definitivno dalo vjetar u leđa. Sniman je na Jarunu, pod režijskom palicom Filipa Dizdara, a Miroslav Škoro napisao je tekst ove pjesme, koja je već mnogima ušla u uho jer je, mogu tako reći, plesna, šašava i simpatična, a takvih pjesama nedostaje na našoj estradi.

Na snimanju spota bili smo vrlo opušteni, radili smo sa sjajnom ekipom, koja ima pozitivan pogled na svijet - ispričao nam je Mario Roth, frontmen grupe “Vigor”, čija je prethodna pjesma, “Još fališ”, već zaradila više od dva milijuna pogleda.

Spomenute dvije pjesme, koje su pod okriljem izdavačke kuće “Campus” grupu “Vigor” proteklih mjeseci neslućeno popularizirale, bit će dio albuma koji bi trebao - kako kaže Roth - ugledati svjetlo dana oko Božića. To bi mu bio, dodaje Mario uz smijeh, najljepši božićni poklon rođen je na Badnjak, nap.a.) Na albumu će se naći i obrada jedne grčke pjesme, a ostale će, otkriva naš sugovornik, biti autorske.

- Neki nas pitaju zašto radimo obrade, no glazba je širok pojam, i ima puno lijepih melodija koje su snimljene a da ih nitko nikad nije čuo. Mislim da tri obrađene koje imamo zaslužuju da ih javnost čuje, a ostale će potpisati nekoliko autora. Bit će tu i mojih stihova, jednom riječju - album će biti pravi bombončić. A bez truda i zalaganja “Campusa”, naravno, koji se super trudi oko nas, ni ovakvog uspjeha ne bi bilo - zaključuje Mario, čiji je bend odradio desetke koncerata u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Telefoni članova “Vigora”, zbog nastupa ponajviše, ne prestaju zvoniti, a osječki dečki nestrpljivo čekaju poziv i iz svog rodnog Osijeka, i to na radost svojih brojnih obožavatelja.

- Naravno da bismo svirali u Osijeku, i to što prije. Čim nas netko pozove, stižemo - rekao je Roth.

Piše: Marija MIHELIĆ
ČEKALI SMO SVOJ TRENUTAK...

Popularnost neizbježno dovodi i do manjka privatnosti, što dečki iz “Vigora” sve češće osjete na svojoj koži.

- Meni je sav taj interes simpatičan. Ljudi su susretljivi i dragi, no moram priznati da katkad potpuno smetnem s uma da sam javna osoba, i to je pokazatelj koliko me sve to što se događa nije “ošinulo”. Mi smo čekali svoj trenutak bez forsiranja, i sad se sve poklopilo. Samo nek je zdravlja, a veselja, dobrih pjesama i zabave uz nas neće nedostajati - poručio je Mario.

Možda ste propustili...

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

Najčitanije iz rubrike