Osijek
MANIFESTACIJA “ZEMLJA BEZ GRANICA”

U tijeku prijave za radionice, broj polaznika ograničen
Objavljeno 18. srpnja, 2014.

Iz udruge za rad s mladima “Breza” obavještavaju kako su počele prijave za radionice i igraonice ovogodišnje manifestacije “Zemlja bez granica”, koja se u Osijeku održava od 26. do 30. kolovoza pod naslovom “Zemlja diše”.

Najmlađe roditelji mogu prijaviti na šest igraonica: “Vjetar iz naših pluća” za djecu od 3 do 7 godina, “Tree of life” za djecu od 5 do 8 godina, “One-mabe-challenge” za djecu u dobi od 4 do 10 godina, “Bolje biti vjetar nego list” i “Kraljevi i kraljice, vilenjaci i vilice, prirode čuvari i čuvarice”, igraonice za predškolce i niže razrede osnovnih škola te njihove roditelje, i “Gibalon”, igraonicu za predškolce i osnovce. Djeca u dobi od 8 do 14 godina mogu se pak prijaviti za 19 radionica: “Šareno svjetlo za Zemlju”, “Skulpture od pijeska”, “Vulkanski glas za Zemlje spas”, “Drvo disanja”, “Moj slobodni prostor”, “Zadatak je lak: tlak+zrak”, “Oblak pun želja”, “Zvukovi Zemlje”, “Dišem i pjevam”, “Zadihana štafeta”, “Monocikliranje i zrelo ludiranje”, “Earth dance”, “Afrikan(o)dagou”, “Čuvari ptica”, “Zrakopress”, “Kako diše morski svijet”, “Zemljin trbuščići”, “Šuma - pluća Zemlje”, “Udahni veselje u izviđačkom kampu”. Za djecu u dobi od 14 godina u tijeku su pak prijave za pet radionica: “Peti element”, “Eko-street kazalište”, “Kretanje bez granica”, “Dramoplov” i “Hostese prirodom odjevene”.

Prijave su moguće ispunjavanjem e-obrazca na internetskoj stranici www.zemljabezgranica.com (gdje se može pronaći i popis svih radionica i igraonica te dodatne informacije o njihovu sadržaju), kao i telefonom, pozivom na broj 031/272 583 svakoga radnoga dana od 9 do 15 sati. S prijavama valja požuriti jer broj mjesta za svaku igraonicu i radionicu je ograničen. I. Solar

Prijave su moguće na www.zemljabezgranica.com, kao i telefonom: 031/272 583, svakoga radnoga dana od 9 do 15 sati

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike