TvObzor
VELIKA ZAVRŠNICA TURSKE SERIJE “DILA”

Kraj nezamislive ljubavne priče
Objavljeno 4. srpnja, 2014.
Odgovore na sva neodgovorena pitanja koja gledatelji s nestrpljenjem očekuju moći ćemo saznati već ovog petka, 4. srpnja, u velikom finalu popularne serije ''Dila'' u 20 sati na Novoj TV

Turska serija “Dila” koja je proteklih mjeseci osvojila srca gledatelja bliži se svom uzbudljivom finalu, a sam rasplet turske uspješnice gledatelji NOVE TV imaju priliku pogledati u petak, 4. srpnja, na Novoj TV. Nakon niza preokreta i neočekivanih događaja, uzbuđenja u završnim epizodama napete serije neće nedostajati. Stvari napokon sjedaju na svoje mjesto, dok su u tijeku konačni obračuni i dok polako razoktrivamo cijelu istinu koja protagoniste serije navodi na nov put. Vidjet ćemo napokon kako završava velika ljubav između Dile i Rize, ljubav koja je od samih početaka izgledala kao nezamisliva i teško ostvariva.

Suatova istraga

Nakon ubojstva brata Fuata, Suat će se baciti u istragu. Naime, Suat sumnja kako je Azer surađivao s Fuatom i daje se u potragu za dokazima. No, postavlja se pitanje što će učiniti tužiteljica Džanan - hoće li prikriti dokaze kako bi pomogla svojoj prijateljici Dili ili ipak ne želi prekršiti zakon? Dr. Hakan dovest će svoju obitelj na farmu kako bi isprosili Jasemininu ruku. Hoće li njegova majka, gđa Mesude, misliti da je Jasemin vrijedna njezina sina? Također ćemo vidjeti i kako će Dila reagirati na to što gđa Mesude koristi svaku priliku da ponizi Jasemin. Suat i Dogan dogovorit će sastanak u tajnosti, ali s tim da će ih slijediti Azerov čovjek. Azer ne želi da se Fatmi dogodi što loše pa će dati sve od sebe kako bi razotkrio Doganove prljave poslove.

Optužbe za ubojstvo

Suat i Dogan neće ni slutiti da ih netko fotografira ni da će Azer te fotografije pokazati tužiteljici Džanan. Džanan je sve što zna rekla Rizi i Dili. Riza više neće znati kome vjerovati. Ne može dopustiti da Dogan prođe ne kažnjeno za to što je učinio. Azer će se odlučiti razračunati sa svima. Prvo će razotkriti sva Sultanina nedjela. Sultan će se suočiti s optužbama za ubojstvo Diline majke te će završiti u zatvoru.

Pripremio: Nikola KUČARFOTO: NOVA TV
BOGAT LJETNI PROGRAM NOVA TV

Gledatelji Nove TV će i tijekom ljeta imati bogati serijski program: od 7. srpnja kreće emitiranje dvije nove dnevne serije – talijanska dramska serija “Toscana”' i nova turska uspješnica “Draguljareva kći”'. Nova TV ovog ljeta, točnije od 6. srpnja, počinje prikazivati jedinstvenu dokumentarnu seriju o vaterpolu – “Barakude”, serijal o našim zlatnim vaterpolistima, producenta Petea Radovicha nagrađenog s čak 28 Emmyja. Gledatelji će također moći uživati i u humoru serije ''Dva smo svijeta različita'', nastalom pod redateljskom palicom Elmira Jukića, redatelja najgledanije humoristične serije ''Lud, zbunjen, normalan'', a tu su i novi nastavci serije ''Ljubav, vjera, nada'' te ''Navy CIS-a'', jedne od najuspješnijih kriminalističkih serija. Više o novim serijama “Toscana” i “Draguljareva kći” možete čitati u sljedećem broju TV Obzora.

Najčitanije iz rubrike