Osijek
U SDP-U UŽASNUTI ISTUPIMA PREMIJERA

Milanovićeva “cijev”
zgrozila i SDP-ovce
Objavljeno 3. srpnja, 2014.

Vezani članci

PREMIJER ZORAN MILANOVIĆ OBIŠAO RAJEVO SELO I GUNJU

Razumijem nestrpljenje mještana, ali činimo sve kako bi se život normalizirao

Premijer Zoran Milanović u utorak je tijekom posjeta područjima pogođenima poplavama, Rajevu Selu i Gunji opet napravio verbalni gaf zbog kojeg ga sada ismijavaju i članovi njegove stranke. Premijer je htio iskazati razumijevanje prema stanovnicima Rajeva Sela, ali se nespretno izrazio. Ženi koja se požalila da joj strojevi sporo izvlače vodu iz kuće rekao je da zna kako joj je jer je “njemu pukla cijev u stanu i da to jednostavno traje”. Netaktičnost ga je koštala ismijavanja na društvenim mrežama, a u tome nisu bili iznimka ni članovi SDP-a, koji već duže vremena žive u strahu od javnih istupa svojeg predsjednika za kojeg drže da mu hitno treba dobar savjetnik za odnose s javnošću. Tako je predsjednik Foruma mladih SDP-a Rijeke Sanjin Matijević vrlo grubo napao šefa stranke zbog njegove izjave.

Najprije je na Facebook profilu Marko Mataja-Mafrici, SDP-ov županijski vijećnik u Primorsko-goranskoj županiji, napisao "Pukla cijev..." uz nezaobilazni "smajlić". Sanjin Matijević na to je napisao: "Ja sam tek sad shvatio smisao ovog statusa i ne mogu lajkati. J... ga u glavu retardiranu i boli me ... tko će ovo pročitati", napisao je Matijević u komentaru ispod Matajina statusa. Na Milanovićev gaf se Matijević osvrnuo i na vlastitom Facebook profilu. Kao naslovnu fotografiju Matijević je postavio sliku puknute cijevi, uz primjedbu: "A štaš', puklo..." U komentarima ispod fotografije napisao je: "Ovo jednostavno nisam mogao prešutjeti. Takav propuh u glavi još nisam u životu vidio, strašno nešto."(V.T.)

NI PARKETE NIJE MOGAO PROMIJENITI

Na web stranici RTL-a objavili su i transkript tonskog zapisa izmeđa Milanovića i stanovnice Rajeva Sela:

Gospođa: “Taj mali stroj za deset sati meni izvuče samo tri litre vode. Ja mislim da do jeseni neću ući, a spavam kod komšinice.”

Premijer: “Sporo to ide.”

Gospođa: “Ali dokle sporo?”

Premijer: “Meni je pukla cijev u kući prošle godine.”

Gospođa: “Da, vama je pukla cijev. Super.”

Premijer: “Cijelo ljeto je radio taj stroj.”

Gospođa: “Ja ne mogu više da živim kod te žene.”

Premijer: “I opet nismo mogli parkete promijeniti.”

Gospođa: “Znate gdje spavam? Dolje na podu, na madracu.”

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike