Osijek
DESETU GODINU ZAREDOM PODIJELJENI HUMANITARNI PAKETI

Prehrambeni proizvodi za socijalno ugrožene obitelji izčetvrti Jug 2
Objavljeno 19. travnja, 2014.

Za osamdeset tri obitelji s područja GČ “Jug 2” ovaj će Uskrs biti obogaćen humanitarnim paketima koji su im podijeljeni u četvrtak navečer. Naime, već desetu godinu zaredom Vijeće te četvrti u povodu uskrsnih (i božićnih) blagdana dariva obitelji s liste programa socijalne skrbi Grada Osijeka.

- Bogati paketi prehrambenih proizvoda svakako će pridonijeti tomu da ovaj Uskrs za 83 obitelji iz našeg dijela grada bude ljepši. Drago nam je da smo im i ove godine uspjeli malo uljepšati blagdane i to zahvaljujući donatorima: tvrtkama Žito, Kruna i Kandit - rekao je Hrvoje Žabarović, predsjednik GČ “Jug 2”.

I župan Vladimir Šišljagić tradicionalno je došao podržati ovu akciju, zaželjevši svima sretne uskrsne blagdane. Izrazio je nadu kako će dogodine biti manji broj potrebitih nego proteklih godina. Isto je učinio i Romano Kristić, pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb i zdravstvo Grada Osijeka, istaknuvši da je hvalevrijedna svaka akcija koja je dodatna nadopuna programu socijalne skrbi.

- Ove je godine Grad Osijek podijelio 5.000 uskrsnica kako za umirovljenike, tako i za beskućnike, ukupne vrijednosti oko 1,2 milijuna kuna - dodao je Kristić. M. Mihelić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike