Sport
LISJAK U NK OSIJEK

Jugović i Vargić u Rijeci do ljeta 2017.
Objavljeno 4. veljače, 2013.
Riječani: Leškovića i Kvržića očekujemo na razgovoru. S Osijekom smo
sve dogovorili, ali moramo još dogovoriti uvjete s igračima

Jučer nešto prije 17 sati Rijeka je i formalno privela kraju transfere dvojice donedavnih osječkih prvotimaca, vratara Ivana Vargića i veznjaka Vedrana Jugovića. Osječki dvojac obavio je liječnički pregled, a zatim prije prvoga treninga s novom momčadi na Kantridi, u klupskom uredu potpisao ugovore koji će ih uz Rijeku vezati do ljeta 2017. godine.

- Potpisali smo ugovore s Ivanom Vargićem i Vedranom Jugovićem, oni će se pridružiti momčadi na treningu, a u utorak ćemo ih predstaviti javnosti - kazao je sportski direktor Rijeke Srećko Juričić, koji je ovim potpisima stigao na točno 50 posto puta koji su u klubu zacrtali kada je u pitanju intezivna poslovna suradnja s Osijekom. Jugović i Vargić službeno su se preselili na Kantridu, ali pregovara se s još dvojicom, Markom Leškovićem te Zoranom Kvržićem. U njihovu slučaju ne ide baš sve tako glatko.

- Leškovića i Kvržića očekujemo na razgovoru. S Osijekom smo sve dogovorili, ali moramo još dogovoriti uvjete s igračima - potvrdio je Jurčić ono što su već kazali u Gradskom vrtu.

Osječki igrači odlaze na Kantridu, ali jedan će u suprotnom smjeru, iz Rijeke u Gradski vrt. Robert Lisjak će do ljeta i isteka ugovora braniti u Osijeku kao posuđeni igrač Rijeke. Takvo nešto se i naslućivalo nakon što je kroz pripreme ove zime izgubio poziciju broj jedan, a posebno nakon što je angažiran Vargić.

- Lisjak će do kraja sezone, odnosno do isteka ugovora, biti posuđen Osijeku. Lisjak je dugogodišnji prvoligaški vratar i bilo bi šteta da ovdje stoji na Kantridi kao treći vratar. I za nas i za njega je najbolje da negdje brani dok mu ne istekne ugovor - dodao je Juričić.

Lisjak se na temu odlaska na posudbu u Osijek sudržao od komentara. (I. Vo.)

Možda ste propustili...

DOBRA KADROVSKA SITUACIJA ZA ZORANA ZEKIĆA

Povratak suspendiranih Bralića i Lovrića

PAKET24 PREMIJER LIGA - LIGA ZA OSTANAK

Osijek mora u dodatne kvalifikacije

Najčitanije iz rubrike