Osijek
OBILJEŽEN DAN GRADSKE ČETVRTI DONJI GRAD

Bagarić: Realizirali smo sve planirane projekte u našoj gradskoj četvrti
Objavljeno 13. rujna, 2012.

Vezani članci

500.000 kuna DVD-u Donji grad

DONJOGRADSKI TRGOVCI NEZADOVOLJNI OBNOVOM TRGA BANA J.JELAČIĆA

Đapić će otvoriti Jelačićev trg iako nije završen!?

Obilježavanje Dana gradske četvrti Donji grad i crkvenog goda Preslavna imena Marijina započelo je tradicionalnim susretom prve i treće dobi u organizaciji Matice podružnice umirovljenika Zeleno polje. Cilj je bio pokazati kako umirovljenici ne razmišljaju samo o vlastitoj egzistenciji, nego i o najmlađima kojima trebaju biti potpora. Program je nastavljen polaganjem vijenaca ispred centralnog križa na donjogradskom groblju u čast poginulim braniteljima i svim stanovnicima ove četvrti.

- Sredina je rujna, a mi smo realizirali sve planirane projekte za ovu godinu. Zahvaljujem Gradu i svim službama na suradnji i korektno odrađenim poslovima. Slika Donjeg grada značajno se mijenja nabolje, ali još uvijek ima dosta toga što treba napraviti, rekao je Marko Bagarić, predsjednik GČ Donji grad.

Gradonačelnik Krešimir Bubalo naglasio je kako je u posljednjih nekoliko godina u Donji grad uloženo više od 20 milijuna kuna. “Ove godine počinjemo radove na zoni Nemetin, što nam je iznimno važno zbog novog zapošljavanja. Drago mi je i što je Županija dobila sve dozvole za gradnju dvorane pokraj Ugostiteljske škole, a kraju se privodi nadogradnja i modernizacija Doma zdravlja u Donjem gradu”.

Gradonačelnik, i sam stanovnik Donjeg grada, naglasio je kako ga posebno raduje što je donjogradski Trg bana Josipa Jelačića u cijelosti zaživio te je u večernjim satima pun djece. Obilježavanje Dana GČ-a Donji grad zaključeno je svečanom sjednicom vijeća te svetom misom u Župnoj crkvi Preslavna imena Marijina kojoj su nazočili čelnici GČ Donji grad, gradonačelnik Krešimir Bubalo i župan Vladimir Šišljagić. I.Sekol

Možda ste propustili...

47. REGIONALNA DOMIJADA U OSIJEKU

Natjecanje 350 djece iz osam učeničkih domova

DAN SVETOG FLORIJANA OBILJEŽEN NA TRGU ANTE STARČEVIĆA

Dario (7): Kada odrastem, bit ću i ja vatrogasac!

Najčitanije iz rubrike